Demi Lovato och pojkvännen Austin Wilson har gjort slut

21 dec, 2019 
Demi Lovato har gjort slut med sin pojkvän.
Demi Lovato och Austin Wilson har gått skilda vägar – efter bara några månader tillsammans.
”Ett uppbrott är svårt för båda parter”, skriver Demi Lovato på Instagram.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

I juli förra året fördes den forna Disney-stjärnan Demi Lovato, 27, akut till sjukhus efter en allvarlig drogöverdos. Kort innan det hade hon sjungit ut om sitt återfall i låten Sober, efter sex år som nykter. Hon vaknade upp på sjukhuset senare under dagen.

När sångerskan återhämtat sig tillbringade hon lång tid på rehab, där hon också föll för designern Henri Levy, 28, som även han var inlagd. De båda blev ett par – men efter bara några månader tog förhållandet slut. 

Visade upp Austin för första gången

– Hon fokuserar på sig själv och sitt arbete just nu, samt fokuserar på förhållandet till Gud. Hon är förväntansfull över vad 2020 har att erbjuda, säger källan till Page Six.

Demi Lovatos vädjan

Artisten bekräftar även själv att paret gått skilda vägar på sociala medier. Det är när ett fan kontaktar henne via privatmeddelanden som artisten säger att de ska låta ex-pojkvännen att vara. Hon menar på att de båda har de kämpigt nu och att Austin är en bra kille.

Annons

”Snälla gå inte efter honom. Han är en bra kille. Mycket bättre än vad folk ser på utsidan bara för att han har ett hårt yttre med många tatueringar. Ett uppbrott är svårt för båda parter. Var bara trevliga”, skriver hon i meddelandet som printscreenats enligt Page Six.

FOTO: TT, Instagram

Annons