David och Victoria Beckham i storbråk med grannarna – rasar efter beslutet för familjen

David och Victoria Beckham i storbråk med grannarna – rasar efter beslutet för familjen

Att bo granne med en av världens kändaste familjer behöver inte vara så härligt som det låter.
I alla fall om du frågar makarna Beckhams grannar, som just nu rasar över familjens beslut.

Tanken på att bo granne med ett av världens mäktigaste kändispar skulle nog locka många. Men David Beckham, 44, och frun Victoria Beckham, 46, är långtifrån några mys-grannar, om vi ska lita på de boende i området Cotswold där Beckham-familjen har sin lantidyll.

Superparet har i flera år renoverat och expanderat gården, som de senaste månaderna har varit deras primära hem då det är där familjen har valt att uppehålla sig under Storbritanniens karantänrestriktioner. Därför har David också storslagna planer på att utöka säkerheten på gården, vilket inte roar grannarna.

Bygger flykttunnel

Som om inte alla byggnationer har stört grannarna nog har David Beckham enligt The Sun nu också ansökt om bygglov för att utöka komplexet med både säkerhetsgrindar och säkerhetsstugor för vakter som ska övervaka området dygnet runt. Dessutom vill han och Victoria låta bygga en utrymningstunnel under marken som ska gå från huvudbyggnaden till vinkällaren under garaget. Planerna har retat upp grannarna rejält.

– Bondgårdar och jordbruksområden har inte grindar och säkerhetsstugor! Det förstör atmosfären i området, säger en ursinnig bybo vid namn John Walsby till tidningen.

Skriver ut om sorgen

David och Victoria Beckham har bott i sitt lantliga mansion i Cotswold ihop med tre av sina fyra barn: Romeo, 17, Cruz, 15 och Harper, 8, sedan de gick i karantän i våras. Äldste sonen Brooklyn, 21, är däremot fast på andra sidan Atlanten där han suttit isolerad med flickvännen Nicola Peltz, 25. Victoria har tidigare skrivit om sorgen över att inte kunna träffa sonen.

– Vi saknar alla Brooklyn så mycket när han befinner sig i USA:s nedstängning, skrev hon på Instagram i mars.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!