TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

David Beckhams son Romeo har vuxit upp – så ser han ut idag

02 aug, 2018 
AvOla Brising
Romeo Beckham
Romeo Beckham fyller 17 år om en månad och håller på att bli en vuxen man. Så här ser den gulliga pojken från Burberry-reklamen ut idag.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

David Beckham, 44, och hans fru Victoria Beckham, 45, är väldigt stolta över sina barn Brooklyn, 20, Romeo, 16, Cruz, 14, och Harper, 8, och gör allt för att ge dem det bästa i livet. Äldste sonen Brooklyn blev modell redan 2014 då han var 15 år gammal och har sedan dess haft en mängd stora uppdrag för exklusiva klädmärken. Sedan slutet av 2018 är han tillsammans med ett år äldre supermodellen Hana Cross, 21.

Men nu verkar det som om vi snart även kommer att få se hans lillebror Romeo i de internationella skvallerspalterna. Romeo har alltid varit en söt liten pojke, och även han var faktiskt modell för Burberry under en kort period 2014 julen då han precis hade fyllt 12 år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Om man tittar på nytagna bilder av Romeo är det lätt att se att han håller på att växa upp och bli en ung stilig man även han. Här är ett exempel på en bild tagen för några veckor sedan när han spelade fotboll på stranden med familjen:

Hur mycket bolltalang Romeo ärvt från sin pappa är ännu oklart.

Den 1 september fyller Romeo 17 år och det är lätt att gissa att det är många jämnåriga personer som är intresserade av att dejta honom.

Annons

Redan längre än mamma Victoria

Titta bara hur lång och ståtlig han blivit på den här bilden som mamma Victoria la upp den 22 juli och på vilken de står bredvid varandra:

Romeo har redan blivit längre än mamma Victoria Beckham.

Romeo har aldrig på något sätt velat gå i pappas fotboll och bli fotbollsstjärna. Tvärtom sa han till David redan när han var 13 år gammal att han inte ville spela fotboll längre. Men ett visst bollsinne kan han ändå ha ärvt av sin för, för Romeo sägs vara en duktig tennisspelare och han har även sagt att han, om han inte lyckas bli proffs, i varje fall på något sätt vill jobba med tennis då han blir vuxen.

Redan i mars gick det rykten om att Romeo hade en relation med ungdomsstjärnan Millie Bobby Brown, 15, som bland annat är känd för sin roll som Eleven, flickan med övernaturliga krafter i den populära Netflix-serien Stranger Things.

Det var tidningen The Sun som då rapporterade om det, men de senaste månaderna har det inte kommit några nya bilder av Romeo och Millie ihop.

Romeo Beckham
Romeo Beckham har blivit en stilig ung man.

FOTO: Victoria Jones, Mike Frey/BPI/REX, LOIC VENANCE

Annons