Artikeln innehåller reklamlänkar

David Beckhams nya svek mot Victoria – var intim med modell

David Beckham har setts vara intim med den danska supermodellen Helena Christensen till hans fru Victoria Beckhams stora skräck.

David Beckham och Victoria Beckham har fått utstå mycket rykten under sitt 20 år långa äktenskap. Nyligen sa David att det krävs hårt arbete för att få det att fungera, men häromdagen festade han tillsammans med supermodeller...

I sommar har det gått 20 år sedan David Beckham, 43, och Victoria Beckham, 44, blev äkta makar. Äktenskapet har, som de flesta vet, fått utstå en del. 2004 erkände David Beckham att han hade haft en affär med sin heta assistent Rebecca Loos. Han och Victoria reparerade förhållandet och utåt sett har de alltid visat en enad front.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I somras gick det dock nya rykten om att det var slut för gott, men paret nekade och menade att det inte stämde. Men i en intervju med australiensiska TV-programmet The Sunday Project i oktober erkände David att det har krävts hårt arbete för att få äktenskapet att fungera.

Den pensionerade fotbollsspelaren berättade också att han lärt sig att ignorera negativa saker som sägs om honom och hustrun Victoria. De är båda väldigt stolta över sin familj och lär sina barn Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, och Harper, 7,  om hur viktigt det är med just hårt arbete.

– Att ha varit gift under en sådan lång tid som vi har, det är alltid hårt arbete, alla vet det men du får det att fungera, sa David enligt BBC och fortsatte:

– Ni får svåra situationer som att resa bort och vara ifrån varandra, ni får det att fungera.

Hade handen på henne

David och Victoria jobbar inte bara hårt på sin relation, utan de arbetar också hårt med olika projekt och det händer att de tillbringar tid ifrån varandra. Förra veckan reste den före detta fotbollsstjärnan till Miami med bästisen Dave Gardner och var medarrangör på ett spektakulärt event med gäster som Marc Anthony, 50, och Pharrell Williams, 45.

Men enligt Radar Online passade David på att släppa loss litegrann också – han sågs nämligen festa med danska supermodellen Helena Christensen, 49, och flera andra vackra kvinnor. Och samtidigt har frugan Victoria fått stanna hemma i London för att se efter barnen. Enligt källor från eventet var David och Helena ganska närgångna, då han hade haft sin hand över modellens rygg när de stod och pratade.

Till en gäst på eventet hade David till och med sagt att Miami känns som ett andra hem för honom. Han är för närvarande kvar i Miami, men förväntas flyga tillbaka till England för att tillbringa jul och nyår med sin fru och sina barn.

LÄS MER: David Beckham visar nya utseendet efter hemliga ingreppet

LÄS MER: Skarp kritik mot David Beckham efter bilden med dottern

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!