LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

David Beckhams erkännande om sonen Brooklyns stölder

21 nov, 2019 
David och Brooklyn Beckham
David Beckham har en väldigt nära relation med sin son Brooklyn.
I en ny intervju berättar han sanningen om sonens senaste stölder.
– Jag ser det som någonting bra, säger det före detta fotbollsproffset.
Annons
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contestBrand logo
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contest

David, 44, och Victoria Beckhams, 45, äldsta son Brooklyn Beckhams, 20, har de senaste åren börjat synas alls mer i de brittiska medierna. Brooklyns dejtande skapar ofta stora rubriker och när han i oktober började träffa den sju år äldre modellen Phoebe Torrance, 27, var det många människor som höjde på ögonbrynen.

Anledningen till uppståndelsen var att Phoebe är slående lik Brooklyns mamma, Victoria Beckham.

– Hans vänner har retat honom för det, men Brooklyn är tydlig med att det inte finns något ”oidipalt” eller liknande bakom det hela, sa en källa till tidningen The Sun.

Nu verkar Brooklyn dock ha gått vidare och enligt The Sun länkas han nu samman med Marvel-skådespelerskan Nicola Peltz, 24. Det faktum att sonen har dejtat flera olika kvinnor på kort tid är något som oroar hans föräldrar.

– Hans vänner hyllar honom men David och Victoria är inte lika imponerade. De har pratat med honom om hans beteende och varnat för att han inte kan komma undan med vissa saker nu när han är i offentligheten, säger en källa till tidningen.

Annons

Brooklyn Beckham har börjat stjäla pappans kläder

Trots att David och Victoria Beckham inte är nöjda med Brooklyns kortlivade flirtar har de ändå en väldigt nära relation till sin son. I en intervju med Standard berättar David Beckham att hans son har börjat stjäla hans kläder – men detta verkar inte vara ett problem för den 44-årige fyrbarnspappan.

– Mina barn är inte lika noga med att städa undan efter sig. Så när jag går in i min garderob kan jag se ”okej, Brooklyn har haft de där jeansen och den där tröjan”, säger David och fortsätter:

– Men jag ser det som någonting bra. Jag måste göra någonting rätt eftersom en 20-åring vill låna mina kläder.

Häromdagen upptäckte David Beckham att sonen bar en kostym som han precis köpt till sig själv.

– Jag sa till honom att jag inte ens hade hunnit använda den själv. Det var kul. Jag sa till honom ”när du kommer hem idag ska du hänga upp den”. Och han gjorde faktiskt det.

FOTO: Matt Crossick, TT

Annons