TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

David Beckham visar nya utseendet efter hemliga ingreppet

06 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Det ryktas om att David Beckham gjort en hårtranplantation efter att han synts med en betydligt tjockare kalufs.
David Beckham och hans hustru Victoria Beckham hamnade på bild under en kväll på en klubb. Nu surrar ryktena om David Beckhams hårtransplantation mer än någonsin.
Annons

David Beckham, 43, har under sin långa fotbollskarriär rockat den ena uppseendeväckande frisyren efter den andra. Alla minns väl mini-mohawken, flätorna eller det delvis blonderade rufset.

Men de senaste åren har det dock varit tyst om David Beckhams frisyrer, men nu har världens ögon återigen vänts mot den före detta fotbollsspelarens kalufs.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När David Beckham gick på dubbeldejt med hustrun Victoria Beckham, 44, och parets son Brooklyn, 19, och hans flickvän Hana Cross var det något som drog blickarna till sig. Sällskapet lämnade en fest på klubben Laylow i Notting Hill när de fastnade på bild där man kan se att David Beckham hår är tjockare och tätare än någonsin, skriver The Sun.

Redan i augusti hävdade kolumnisten Dan Wootton i The Sun att David Beckham genomgått en hårtransplantation. De nya bilderna på Beckis lägger nu ved på ryktesbrasan.

I kolumnen skriver Wootton att David Beckhams hårlinje är märkbart förändrad om man jämför med foton tagna det senaste året. Under en semester i Asien rakade Beckham av sig håret och avslöjade då en flyende hårlinje som nu ser ut att ha vandrat tillbaka mot pannan igen.

Annons

Fick mystiskt svar

Att David Beckham under en period aldrig visat sig ute utan huvudbonad är förstås något som talar för att han genomgått en hårtransplantation.

När Wootton frågade om saken fick han ett svar av David Beckhams talesperson.

– Det är en privat fråga oavsett om det är falskt eller sant.

Fyrabarnspappan David Beckham hamnade i blåsväder bara häromdagen när han la upp en bild på sig själv och dottern Harper, 7, på Instagram. På bilden ger Harper sin pappa en puss på munnen, något som följarna genast upprördes över.

”Konstigt, det är opassande för en förälder att pussa sina barn på läpparna; på pannan eller kinden är gulligt”, skrev en person som kommentar.

David Beckham och Victoria Beckham har varit gifta i snart 20 år och har fyra barn tillsammans, förutom Brooklyn och Harper, har de även Romeo, 16, och Cruz, 13.

Se David Beckhams nya hår här:

FOTO: IBL

Annons