LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Därför var inte Khloé med på Caitlyn Jenners 70-årsdag

31 okt, 2019 
Malin Ljung
Därför var inte Khloé Kardashian med på Caitlyn Jenners 70-årsdag
Under måndagen firades Caitlyn Jenners 70-årsdag av familjen.
Men alla dök inte upp. Nu förklarar styvdottern Khloé Kardashian varför hon valde att inte närvara.
Annons
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn JennerBrand logo
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn Jenner

Tv-profilen Caitlyn Jenner fyllde 70 år i måndags, något som firades stort av familjen under tisdagen.

På sociala medier har stora delar av klanen Jenner-Kardashian delat med sig av firandet som skedde på lyxrestaurangen Nobu i Los Angeles. Den som var drivande och hade planerat hela festen var dottern Kylie Jenner, 22.

”Jag ordnade den sötaste middagen för min pappa. Kom hit tidigt för att säkerställa att det blev bra”, skrev hon bland annat på sin Instagram story.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Med tanke på bilderna som delades så såg det ut som att sällskapet hade en toppenkväll. På plats fanns Caitlyns flickvän Sophia Hutchins samt barnen Kendall Jenner, 23, Kim Kardashian West, 39, Kourtney Kardashian, 40, och Brandon Jenner, 38, med sin gravida flickvän Cayley Stoker.

Däremot saknades Caitlyns son Brody Jenner, 36, som befinner sig i Australien, och desto mer överraskande saknades även tidigare styvdottern Khloé Kardashian, 35.

Annons

På sin Instagram avslöjar Khloé vad orsaken till frånvaron var: ”jag har fotograferat reklam hela dagen” skriver hon enligt People.

Cailtyn Jenner verkade oavsett viss frånvaro väldigt glad över att ha blivit firad av sina barn.

– Jag önskar att vi kunde samlas oftare, säger hon.

Caitlyn Jenner har sedan ett tidigare äktenskap barnen Burt, 41, och dottern Cassandra, 39.

För fyra år sedan genomgick den 70-åriga tv-stjärnan en könskorrigering och bytte namn från Bruce Jenner till Caitlyn. Efter det var relationen med exfrun Kris Jenner och Kardashian-syskonen frostig, samtidigt som hon lyckades fortsätta hålla kontakten med de biologiska barnen Kylie och Kendall.

Nu verkar det onekligen som att kontakten med de tidigare bonusbarnen blivit bättre, och trots att Khloé saknades under tisdagens firande sa hon så sent som i maj i år att hennes relation med Caitlyn var fin.

– Jag tycker att vi kommer lång. Det var en kamp för oss alla… inte bara för att hon förändrades. Jag tror det var mer hur allt hanterades. Nu tycker jag att vi alla är på en bra plats och vi vill bara att alla ska vara lyckliga med vem de än är, sa Khloé i Divorce sucks-podcasten.

FOTO: TT

Annons