Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför väntade Kim och Kanye med fjärde graviditeten

Därför väntade Kim Kardasian och Kanye West med fjärde barnet.

Kim Kardashian och Kanye West lämnar ett stormigt år bakom sig. Enligt uppgifter väntar stjärnparet ett fjärde barn – nu vet vi varför det kommer just nu.

Realitystjärnan Kim Kardashian, 38, och rapparen Kanye West, 41, blev ett par 2012 och gifte sig ungefär två år senare. Tillsammans har de barnen North, 5, Saint, 3, och Chicago, 11 månader.

Nyligen bekräftade flera källor till sajten Us Weekly att paret utökar familjen då de väntar ett fjärde barn tillsammans via surrogat. Enligt källan ska en pojke vara väntad till tidigt i maj i år – men det verkar inte vara en slump att bebisen kommer just då.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu rapporterar In Touch Weekly att en källa har avslöjat att det kända paret väntade till Kanye var i det bästa möjliga sinnestillståndet medan de försökte få ett till barn.

– Kim ville att surrogatmamman skulle bli gravid kort efter Chicagos födsel, men de pausade de planerna när Kanye hade problem förra året. Kanye har varit fantastisk. Han har varit frisk, glad och hans huvud är klart. De är båda väldigt exalterade över den här nya bebisen, avslöjade källan.

Kims frustration som fru

Kanye har skapat mycket rubriker det senaste året. Det har handlat om allt från hans kontroversiella kommentarer om amerikanska presidenten Donald Trump, till bråk med artisten Drake, 32, på Twitter. Trebarnspappan har också sagt i radio att hans sammanbrott egentligen var ett genombrott. Det verkade som att ingen visste vad som skulle komma ut ur Kanyes mun.

Men trots sitt underliga beteende har hustrun Kim funnits där och stöttat sin kärlek genom allt. I säsongsfinalen av säsong 15 av realityserien Keeping Up with the Kardashians avslöjade Kim hur hon har hanterar Kanyes beteende.

– När han jagar upp sig kan han inte kontrollera vad han säger. Han kan inte släppa det. Men han älskar att vara uppjagad. Som hustru är det riktigt frustrerande att se hur media tar upp allt och kör med det, säger Kim i programmet.

Men nu verkar det alltså som att Kanye vill ha en nystart i samband med det nya året, där han kan fokusera på sin familj. Den första januari skrev rapparen en hoppfull tweet:

“Älska alla. Starta året rent. Bara vara. Bara kärlek.”

LÄS MER: Uppgifter: Kim Kardashian och Kanye West väntar sitt fjärde barn

LÄS MER: Ilskan mot Kim Kardashian efter 5-åriga Norths nya look

FOTO: IBL/Curtis Means, 

SENASTE NYTT!