LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Därför vägrar Brian McFadden återförenas med Westlife

08 okt, 2018 
AvLotta Gray
Brian McFadden tänker inte återförenas med sitt gamla band Westlife.
Nyligen kom nyheten om att Westlife återförenas, men nu säger forna medlemmen Brian McFadden att han inte har några planer att återförenas med bandet.
Annons

Artisten Brian McFadden, 38, har ingen lust att återförenas alls med sitt forna band Westlife. Han slutade i bandet 2004 hävdar bestämt att han inte tänker spela med Kian Egan, 38, Nicky Byrne, 40, Mark Feehily, 38, eller Shane Filan, 39, igen.

– Jag har inte fått någon inbjudan men jag tänker aldrig mer spela med dem igen. Det är för längesedan, det har gått 14 år, jag kan ha varit frestad för längesedan men bandet har också gjort så många album och ändrar stil för mycket. Jag har inte sett dem på flera år, berättar han för MSN Entertrainment.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han fortsätter:

– Vi har ingen kommunikation och lever våra liv nu. Jag har ju varit gift med Kerry Katona och Vogue Williams och jag pratar inte med dem heller så varför skulle jag prata med killarna och umgås med dem?

Artisten uttrycker också att han under åren med bandet bara såg det som ett jobb och ingenting annat.

– För min del var det verkligen ett jobb och jag hade ingen ånger när jag lämnade. För mig handlar det om val jag gör i livet, val som leder mig dit jag är idag och jag har aldrig varit lyckligare.

Annons

Däremot tycker han det är en lysande idé att resterande gruppmedlemmar återuppstår och önskar dem bara allt gott.

– Med det sagt tycker jag verkligen att det är en god tanke att de spelar ihop igen istället för att sitta hemma och inte göra någonting. Då får de göra något som de älskar. Det är ju ett fantastiskt band, skriver han i en kolumn för Closer Magazine.

I september stod det klart att det irländska pojkbandet Westlife kommer att återförenas och släppa nytt material på skivbolaget Universal. När bandet upplöstes år 2012 bestod de av Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan och Nicky Byrne.

Nu är återföreningen ett faktum, ny musik är inspelad och den första videon från Westlifes comeback är släppt.

Se Westlifes nya video här:

FOTO: IBL

Annons