LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Därför tvingades Kim Kardashian att välja en annan surrogatmamma

05 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Därför väntade Kim Kardasian och Kanye West med fjärde barnet.
Kim Kardashian och Kanye West väntar via en surrogatmamma sitt fjärde barn. Nu avslöjas det varför paret inte kunde använda sig av samma kvinna som tidigare.
Annons

Realityprofilen Kim Kardashian, 38, och hennes make, rapparen Kanye West, 41, har varit ett par sedan 2012. De har tre barn ihop, North, 5, Saint, 3, och lilla Chicago snart 1. Den yngsta föddes via en surrogatmamma då Kim vid sina tidigare graviditeter fick stora komplikationer.

Nyligen rapporterade Us weekly att familjen är på väg att utökas. Enligt tidningen ska även det fjärde barnet väntas via en surrogatmamma. En källa berättar att paret hade ett embryo kvar, en pojke som väntas födas i maj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Chicago föddes valde Kim att berätta nyheten om surrogatmamman i familjens tv-serie Familjen Kardashian. Det hade då gått flera månader av graviditeten. Kim tyckte situationen var jobbig eftersom hon inte hade kontroll över graviditeten på samma sätt som hon hade när hon själv bar sina första barn.

– Det är så frustrerande att inte ha möjligheten att göra det själv. Som att gå på alla läkarbesök och verkligen vara närvarande, men det är inte du som bär på barnet själv, det är så hårfin balans hur mycket du ska vara i deras liv, sa hon då.

Annons

Paret Kardashian West valde då att hålla surrogatmammans identitet hemlig.

– Jag är så tacksam för att en person är så osjälvisk och snäll som gör det här, och jag vill definitivt att det ska hållas privat. Jag vill inte att folk ska hitta min surrogat. Hon vet inte hur ska hantera saker som detta. Det är inte hennes värld.

Tvingades välja en annan surrogatmamma till fjärde barnet

Allt gick som planerat och Kim var mer än nöjd över surrogtamamman de hade valt. När det var dags igen ville de ha samma kvinna, men enligt People ska det inte ha passat henne vid tidpunkten.

– De hade hoppats på samma surrogatmamma, men det fungerade helt enkelt inte denna gången. De har nu en annan bärare som är gravid och som ska föda i maj, säger en källa till tidningen.

Hittills ska allt ha gått precis lika bra som förra gången.

– Kim är väldigt engagerad i bäraren. Hon följer med på läkarbesök och sett till att kvinnan har allt hon behöver. Det är en kvinna från området med en egen familj, uppger källan.

FOTO: IBL

Annons