Därför tog det slut mellan Sofia Richie och Scott Disick

Därför tog det slut mellan Sofia Richie och Scott Disick

Efter tre år ihop har Sofia Richie och Scott Disick gått skilda vägar.
Här är anledningen till att förhållandet tog slut.
Därför tog det slut mellan Sofia Richie och Scott Disick
Slå på ljud

Relationen mellan Scott Disick, 37, och Kourtney Kardashian, 41, tog slut år 2015. Anledningen bakom var alkoholmissbruk och hårt festande. Men där slutade inte det olyckliga, även Scotts otrohet mot Kourtney var en bidragande faktor till att de gick skilda vägar.

Men något som däremot inte tog slut var vänskapen mellan Scott och Kourtney. Under tiden i förhållandet fick ex-paret tre barn, Mason, 10, Penelope, 7, och Reign, 5, vilket även lett till att de även idag har en fortsatt fin kontakt.

Relationen mellan Sofia Richie och Scott Disick

För tre år sedan blev det offentligt att Scott Disick gått in i en ny relation. Den utvalde var Sofia Richie, 21, som har över 6,4 miljoner följare på Instagram. Många vet vem hon är av anledning att hon tidigare dejtade världsartisten Justin Bieber.

Sedan tre år tillbaka har Sofia och Richie varit ett par, och kilat stadigt.

Men nu, efter tre år ihop, har paret valt att gå skilda vägar.

Men vad ligger egentligen bakom uppbrottet? Varför gjorde paret slut?

Därför tog det slut

En källa har bekräftat för Page Six att den främsta anledningen till att förhållandet gick i spillror var Scott Disicks tidigare ovanor som då lett honom till rehab. Källan menar att de gamla vanorna börjat visa sig igen och Sofia Richie fick nog.

Källan menar också att Scott Disicks relation till ex-flickvännen Kourtney Kardashian inte uppskattats till fullo av Sofia. Orsaken? Kompisrelation har tärt på Sofia och Scotts relation, vilket ledde till att Sofia oftast kände sig som nummer två i förhållandet.

Något som även sägs ha äventyrat relationsstatusen lite är att ex-paret tillbringat en hel del tid isolerade från varandra i och med omständigheterna kring coronaviruset och dess spridning. Detta i sin tur ska då ha påverkat deras förhållande till det negativa.

FOTO: Nijo/TT, Mega/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN