TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför skjuter Justin Bieber och Hailey upp bröllopsfesten

12 jan, 2019 
AvLotta Gray
Hailey Baldwin och Justin Bieber planerar realityshow.
Alla väntar spänt på ett bröllopsdatum för Justin Bieber och Hailey Baldwin. Men det förälskade paret skjuter på planerna.
Annons

Popstjärnan Justin Bieber, 24, och supermodellen Hailey Baldwin, 22, gifte sig förra året. Enligt flera amerikanska sajter ska bröllopet ha ägt rum i New York, USA, i september, men inget officiellt uttalande gjordes. Ett fan ska dock ha fått det bekräftat från paret själva under en middag då hon hamnade vid bordet bredvid Justin och Hailey och helt enkelt frågade dem rakt ut om de hade gift sig.

– De sa ja samtidigt. De var båda väldigt glada och snälla. Han berättade att hon är en ängel, ska fanet ha sagt enligt Elle.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyheten slog ner som en bomb i nöjesvärlden, och många blev förvånade eftersom att Justin bara månader tidigare hade brutit upp med av- och på-flickvännen Selena Gomez, 26.

Nyligen var de på lunch i västra Hollywood och de lär ha anlitat en festkoordinator som ska planera den den bröllopsfest som inte blivit av ännu. Paret skulle vilja att denna äger rum i januari.

– De hade hoppats på att få till det i januari och kan knappt vänta på att få fira tillsammans med vänner och familj. Men nu är januari här och ännu inget firande verkar vara inplanerat. De tänker inte stressa fram något utan vill i lugn och ro få allting perfekt. De har planerat detaljer fram och tillbaka och de har träffat pastorn flera gånger. Det viktigaste för dem är att de är tillsammans men självklart vill de ha en bröllopsfest, berättar en källa till 17online.

Annons

Hailey vill ha barn

Justin och Hailey träffades redan 2015, men förnekade då en romans och sa att de bara var vänner. De båda skaffade andra partners men i våras blev de plötsligt singlar samtidigt. Justin friade på en restaurang på Bahamas och sedan dess har de inte längre gjort något för att dölja sin kärlek.

Hailey, som pratat om att hon gärna vill ha barn, tros redan vara gravid då hon bär löst sittande byxor och stora tröjor. Om det bara är en slump att hennes uttalande om barn kom samtidigt som hon besökte en läkarmottagningen nära parets gemensamma hem, eller om det betyder att hon faktiskt är gravid och att det kommer finnas en mini-Bieber snart, det återstår att se.

Men först ska paret alltså ha sitt firande. Världen väntar.

FOTO: TT

Annons