LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Därför saknades Maddox på Angelina Jolies premiär

01 okt, 2019 
Malin Ljung
Därför saknades sonen Maddox på Angelina Jolies premiär.
Angelina Jolie dök upp med sina barn på röda mattan av Maleficent-premiären.
Men äldsta sonen Maddox saknades, och nu berättar stjärnan om deras sista tårfyllda möte.
– Jag tror jag vände mig om sex gånger, säger hon till Entertainment tonight.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Under måndagen hade Angelina Jolies, 44, nya film Maleficent: Mistress of evil premiär. När stjärnan anlände till röda mattan kunde fansen jubla lite extra, för vid sin sida hade hon barnen Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, och de 11-åriga tvillingarna Knox och Vivienne. Barnen verkade under premiären vara på gott humör och log stort vid sin mammas sida.

Sedan den turbulenta skilsmässan från Brad Pitt, 55, för tre år sedan har Angelina Jolie haft barnen näst intill hela tiden och kämpat för ensam vårdnad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Angelina Jolie med barnen Pax, Zahara, Shiloh, Know och Vivienne på premiären av Maleficent: Mistress of evil.
Angelina Jolie med barnen Pax, Zahara, Shiloh, Know och Vivienne på premiären.

Men ett barn som saknades och lyste med sin frånvaro på Maleficent-premiären var den äldsta sonen Maddox, 18. Orsaken är, enligt People, att han nyligen lämnat familjen och flyttat till Sydkorea där han ska studera.

Annons

Samma dag gjorde Angelina Jolie ett flertal intervju, och när hon mötte Entertainment Tonight valde hon att prata om sonens frånvaro.

Angelina Jolies ord efter Maddox flytt

– Jag har precis skickat iväg en…. jag är så stolt över honom, sa hon och fortsatte att hylla Maddox:

– Jag är så upprymd, det känns som att min värld växer när de vidgar sina vyer. Jag lär så mycket av dem och jag älskar det.

Samtidigt avslöjade Angelina Jolie att hon ”fulgråtit” efter att Maddox flyttat. Och att säga hejdå till 18-åringen på flygplatsen var bland det svåraste hon gjort.

– Jag tror jag vände mig om sex gånger… och han stannade gulligt kvar och vinkade, för han visste att jag skulle fortsätta vända mig om. Man kunde känna att han visste att han inte kunde gå, berättar hon.

Att se barnen växa upp är knepigt på fler sätt för Angelina Jolie.

– Du ser dem gå på punk-klubbar och undrar varför inte du kan följa med. Det är lustigt när jag återupptäcker mig själv, berättade Angelina Jolie för Hello! för några veckor sedan.

FOTO: TT/Image Press Agency, TT/Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News, MEGA

Annons