LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Därför pratar alla om Madonnas 16-åriga son – efter orden till Jimmy Fallon

16 aug, 2022 
André Färnsveden
Madonna med sonen David Banda.
Madonna son David Banda, fyllde nyligen 16 år.
I en intervju berättar hon nu om sonens passion för mode – och hur han klär sig bättre än henne.
Se uppmärksammade bilden på David här!
Annons
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Få musiker har gjort ett så stort avtryck i populärkulturen som artisten Madonna, 63. Sångaren har inspirerat många med hennes popiga låtar och expressiva dansstil.

Madonna är även intresserad av mode, och under en intervju med Jimmy Fallon, 47, berättar hon nu att hennes sextonåriga son har tagit efter henne på den fronten.

Nu pratar alla om sonen David efter en uppmärksammad bild. Se den här!

Madonnas ovanliga familjeliv

Madonna har inte levt det typiska familjelivet, långt därifrån. Hon gifte sig för första gången år 1985 med skådespelaren Sean Penn, 61, men deras äktenskap skulle ta slut innan ex-makarna hann få några barn ihop. Första barnet, dottern Lourdes, 25, fick hon istället med skådespelaren Carlos Leon, 56.

Annons

Fyra år senare gifte hon om sig med den brittiske regissören Guy Ritchie, 53, som hon fick sitt andra tillsammans barn med; sonen Rocco, 22.

Men det räckte inte med två barn för pop-ikonen. År 2006, när hon närmade sig ålder 50 år, ansökte hon om att få adoptera den 13 månader gamla pojken, David Banda, 16, från Malawi. Tre år senare adopterade hon även en flicka, Mercy James, 16, från samma land.

Några år därpå fick de fyra syskonen sällskap av ytterligare två familjemedlemmar; tvillingdöttrarna Estere Ciccone, 9, och Stella Ciccone, 9.

Att Madonna skulle adoptera fler barn i framtiden går inte att utesluta, men vi kan konstatera att hon har mycket kärlek runtomkring sig till vardags.

Därför pratar alla om Madonnas 16-åriga son

Madonna gästade nyligen den direktsända talkshowen The tonight show, med Jimmy Fallon, 47. Hon berättade då för programledaren om hennes sextonårige sonen Davids modeintresse och erkände samtidigt att hon anser att han till och med klär sig bättre än vad hon själv gör, rapporterar Page six.

Annons

Han kan ta på sig vilken outfit som helst och se så swag ut som... Ja, du vet inte vad, sa Madonna till programledaren.

Hon berättar vidare:

Det är riktigt irriterande. Han bär mina kläder och ser bättre ut i dem. Han kan till och med bära en klänning och se ”butch” ut.

Sonen har tidigare hyllats för sin annorlunda stil, men det är inte bara med modet som han följer i mammas fotspår, han jobbar även med egen musik.

– Han kommer att bli en av dina framtida gäster, säger en stolt mamma Madonna i The tonight show.

Bilderna nedanför har uppmärksammats av flertalet internationella medier efter Madonnas uttalande i talkshowen. På bilden bär David, ja du gissade rätt, en klänning.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons