Därför köper Aniston exets tystnad efter skilsmässan: "Inget stoppar honom"

I slutet av februari kom nyheten att Jennifer Anistons exman Justin Theroux planerar en hämndbok där han ska berätta allt. Nu vill Hollywood-aktrisen tysta Justin med alla medel.

“Money talks” heter det ju och det är just med pengar som Jennifer Aniston, 49, nu vill använda för att hindra sin exman Justin Theroux, 46, från att sprida elakheter om henne. Skådespelerskan vill helt enkelt köpa hans tystnad eftersom det sägs att han planerar en hämndbok mot henne.

– Det här är inte Justins stil, men han känner att han behöver alternativ ifall Jen spelar fult, berättade en källa nära skådespelaren till sajten Radar Online i slutet av februari.

Enligt samma uppgiftslämnare kommer inte “The Leftover”-skådisen att spara på krutet.

– Jen har varit en mardröm att leva med och Justins vänner säger att det känns som ett skämt att Justin målas upp som den dåliga med tanke på vad hon gjort mot honom.

Nu planerar Jennifer Aniston att ge sitt ex en fet check för att han inte ska yppa något om deras förhållande.

– Tekniskt sett så finns det inget som stoppar Justin från att prata ut och Jen vill ha säkerhet innan det frestar honom, säger en källa till Radar Online.

Samma person tror att Justin Theroux kommer att hugga på betet.

– Justin må komma från en fin familjebakgrund, men han är inte i närheten av att leva det liv han levt de senaste åren, så pengar kommer ganska väl till pass.

Makarna Jennifer Aniston och Justin Theroux var gifta i 2,5 år och tillsammans i sju, men just nu är deras relation minst sagt “komplicerad”. De pratar endast via sina respektive advokater.

LÄS OCKSÅ: Justin Therouxs elaka hämnd mot Aniston – berättar allt i bok

 Jennifer Aniston och Justin Theroux meddelade att de skulle skiljas den 15 februari 2018.

Paret var gifta i 2,5 år och tillsammans i sju.

Tidigare var Jennifer gift med Brad Pitt i fem år men äktenskapet tog slut 2005.

Anledningen till skilsmässan var att Brad Pitt kärat ner sig i sin motspelare i "Mr. & Mrs. Smith", Angelina Jolie. De blev ihop, men separerade 2016.

LÄS OCKSÅ: Justin Theroux bryter tystnaden om nya kärleken efter skilsmässan från Aniston

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!