LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Därför har Taylor Swift hållit sig undan rampljuset

17 maj, 2017 
AvErika Svensson
En ny kärlekshistoria har börjat skrivas i Taylor Swifts liv. Efter flera månaders hemlighetsmakeri har nu hennes nya kärlek avslöjats!
Annons

Det har varit tyst om Taylor Swift, 27, under en lång tid. Var har hon tagit vägen? Nu har vi fått svaret: Fram tills nu har hon varit med sin hemliga pojkvän i London.

Enligt uppgift har sångerskan dejtat brittiska skådisen Joe Alwyn, 26, i flera månader – i största hemlighet.

– Taylor och Joe är äkta vara, de har ett väldigt seriöst förhållande. Vi, deras vänner, har varit medvetna om de är ett par i flera månader, säger en nära vän till sångerskan i tidningen The Sun.

Taylor hade i somras ett uppmärksammat förhållande med en annan brittisk skådis, Tom Hiddleston, 36. Men stjärnan sägs ha lärt av sina misstag efter den mediala uppmärksamheten som den korta relationen fick.

– Efter Tom har hon och Joe bestämt sig för att vara diskreta. Hon flygs in i ett privatjet och hennes säkerhetsteam gör det till ett militärliknande uppdrag att se till att hon inte blir sedd, säger källan och fortsätter:

– Hon har gått runt med Joe i London i hattar och utklädd för att hålla sin identitet hemlig. Ingen har haft minsta aning om att de gått förbi en superstjärna, inte ens hennes nya grannar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons