Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför gick Miley Cyrus och Kaitlynn Carter skilda vägar

Miley Cyrus och Liam Hemsworth gick skilda vägar i augusti i år.
Kort därpå hittade Miley kärleken i Kaitlynn Carter, men relationen blev kortvarig.
Nu berättar en källa om anledningen till det plötsliga uppbrottet.
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth
Slå på ljud

I augusti kom chockbeskedet att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, valt att gå skilda vägar – endast sju månader efter parets bröllop. Miley och Liam har länge haft ett stormigt av-och-på-förhållande efter att de träffats under inspelningarna av filmen The Last Song 2009.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

2013 meddelade paret att de brutit sin då ettåriga förlovning, för att tre år senare återförenas med samma förlovningsring på Mileys finger. Paret såg ut att vara lyckligare än någonsin och i december 2018 sa de ja till varandra under ett hemligt bröllop i parets gemensamma hem i Nashville, USA.

Men i augusti i år meddelades parets uppbrott – bara timmar efter att Miley synts kyssa Brody Jenners, 35, ex-fru Kaitlynn Carter, 30 under en resa i Italien och de nya romansryktena var snabbt ett faktum.

Flyttade ihop med sin nya kärlek

Tillbaka i USA började Miley Cyrus och Kaitlynn Carter synas tillsammans mer och mer och i september berättade en källa att paret tagit ett nytt steg i förhållandet.

— De bor tillsammans och är väldigt lyckliga. Miley mår toppen. Hon går vidare. Hon verkar inte ångra någonting. Hon älskar att vara med Kaitlynn, sa källan till People.

Men för en vecka sedan kom uppgifter att den nya relationen redan tagit slut.

– Miley och Kaitlynn gjorde slut. De är fortfarande vänner, sa en källa då till People.

Anledningen till uppbrottet

Anledningen till det plötsliga uppbrottet har hittills varit oklar, men till nöjessajten Hollywood life berättar nu en insatt källa om beslutet.

— Miley och Kaitlynn är fortfarande på god fot, det finns inget drama dem emellan. Det var bara Miley som insåg att hon behövde stoppa relationen eftersom hon gick direkt från sitt äktenskap in i ett annat förhållande, berättar källan och fortsätter:

— Miley har mycket känslor att bearbeta efter det kraschade äktenskapet och hon kan inte göra det ifall hon bara hoppar in i ett nytt förhållande. Att vara med Kaitlynn har varit ett enkelt sätt för Miley att undvika de jobbiga känslorna och hon vill inte göra det längre.

Källan förklarar vidare att Miley Curys valt att fokusera på sitt eget välmående, trots att relationen mellan henne och Kaitlynn Carter fungerade bra. Samtidigt berättar källan att en återförening inte är omöjlig.

— Dörren är inte stängd mellan dem, men just nu är Miley hängiven till att vara singel och arbeta med sig själv.

FOTO: TT, Valerie Macon/TT

SENASTE NYTT!