Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför firade Khloé Kardashian och Tristan Thompson inte jul ihop

Därför firade Khloe Kardashian och Tristan Thompson jul ihop

Khloé Kardashian firade jul med sin dotter True och hela familjen Kardashian. Pojkvännen Tristan Thompson var dock inte med...

Familjen Kardashian firade som vanligt jul i Los Angeles med pompa och ståt. Deras miljontals följare på sociala medier fick följa med dem på middagar, fester och familjemys. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det var dock en person som saknades, Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson deltog inte i julfirandet. Det har varit ett minst sagt tufft år för paret som i våras skakades av ett otrohetsdrama. Bara dagar innan Khloé födde deras gemensamma dotter True kablades filmer ut där Tristan sågs tillsammans med andra kvinnor. Khloé valde trots det att stanna kvar hos sin kärlek i Cleveland.

Nu spekulerar många i om Tristan helt enkelt inte var välkommen att fira jul med familjen Kardashian. Kim Kardashian har tidigare öppet tagit avstånd från sin systers pojkvän och tog bort honom från sociala medier strax efter otrohetsskandalen. Enligt en källa till den brittiska sajten OK ska det dock ha berott på att Tristan helt enkelt var tvungen att stanna kvar i Cleveland för jobb. Då han spelar basket i den allra högsta ligan i USA kräver det ibland att han måste offra tid med familjen för matcher och träningar. 

– Och Khloé ville vara i L.A. med sin familj vid jul, säger källan. 

Khloés kärleksfulla hälsning till True

Tristan missade helt enkelt sin dotters första jul, men Khloé uppges vara mer än nöjd över sitt beslut att trots allt åka hem till sin familj. 

– Det finns inget mer speciellt än att se True med sina kusiner på julaftons morgon, säger källan. 

Khloé har flitigt uppdaterat sina sociala medier under julen och bland annat postade hon en bild på sig och dottern i matchande kläder.

”Jag har alltid sett fram emot vår årliga julfest men det här året är verkligen min favorit!! True, du får allting att bli så mycket mer värdefullt och minnesvärt!!”

LÄS MER: Khloé Kardashians avslöjande om otroheten – första orden

LÄS MER: Uppgifter: Khloé skaffar barn igen – trots otroheten

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN