Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför bröt Bachelorette-Hannah förlovningen efter bara 5 veckor

Hannah Brown bryter förlovningen med Jed Wyatt efter Bachelorette USA.

Hannah Brown hittade kärleken i Jed Wyatt under inspelningen av Bachelorette och programmet avslutade med ett storslaget frieri. Men bara fem veckor senare bröt Hannah förlovningen. Nu talar hon ut.

Under sommaren har TV4-tittarna fått följa Hannah Brown, 24, i hennes jakt på kärleken i realityserien Bachelorette USA. I programmet har hon dejtat 30 män, som en efter en trappats ner i antalet då de inte lyckats fånga Hannahs hjärta.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Efter en dramatisk säsong, med mycket känslor och oanade vändningar gav Hannah bort sin allra sista ros till Jed Wyatt, 25 och lämnade därmed en förälskad Tyler Cameron, 26, i tårar i säsongens sista avsnitt.

– Jag trodde det var vi. Det känns som en miljon slag rakt i magen, sa Tyler Cameron i programmet och fortsatte:

– Jag har aldrig känt så här starkt för någon annan förut. Jag är sårad. Jag trodde det var vi.

Att avfärda Tyler var märkbart jobbigt för Hannah Brown, men hjärtat och kärleken fanns hos Jed Wyatt. Och visst blev hennes kärlek besvarad, vilket Hannah fick bevisat när Jed gick ner på knä framför kameran och friade. Svaret blev ett klart ja – och lyckan var total!

– Jag är förlovad. Du är förlovad. Vi är förlovade, sa Hannah i programmet.

Och Jed fyllde i:

– Vi ska gifta oss.

Hannah Brown Bachelorette USA.

Hannahs svämmade över av lycka efter förlovningen i Bachelorette USA.

Jeds Wyatts stora hemlighet

Men kärlekssagan fick ett plötsligt slut. Trots att Jed Wyatt lovade Hannah ett liv med kärlek, passion och tillit, bar han på en hemlighet som skulle bli helt avgörande för deras öde. Allting slutade i brutna löften och hjärtesorg. I fortsättningen av säsongsfinalen avslöjade Hannah att hon brutit förlovningen – efter bara fem veckor.

– Jag trodde han skulle vara den rätt. Han verkade så gullig och ärlig. Men så var det inte i slutändan, sa hon i programmet.

Hon fortsatte förklara:

– Efter vår förlovning berättade Jed om en tjej han hade träffat innan inspelningen. Jag frågade när och han sa: ”En vecka innan programmet”.

Hannah Brown och Jed Wyatt i Bachelorette USA.

I fem veckor hann paret vara lyckligt förlovade innan Jeds hemlighet kom upp till ytan.

Hannah Brown berättar att hon frågade Jed direkt om han hann avsluta allt med tjejen innan programmet  – och han sa ja. Men några veckor senare gick tjejen, vars namn är Hailey Stevens, ut i en intervju i People och berättade sanningen. Enligt Hailey hade Jed varit otrogen mot henne.

– När jag läste den fick jag en helt annan bild av det hela. Han hade inte gjort slut med henne innan han började träffa mig. Att undanhålla något sådant är verkligen inte okej. Jed har förstört våra chanser för en framtid tillsammans, sa Hannah i Bachelorette USA.

”Jag förtjänar bättre”

I en intervju med People talar nu Hannah ut om sina känslor och varför hon valde att bryta förlovningen.

– Detta är inte den framtid jag förväntade mig. Jag går igenom mycket känslor just nu. Jag är arg, jag är ledsen. Och andra dagar känner jag bara ”vad var det som precis hände?”, säger hon till sajten och fortsätter:

– Han sa alltid att han aldrig ville såra mig, men han sårade mig värre än någon annan någonsin har gjort.

Sveket fick Hannah att inse att hon var tvungen att avsluta allt och bryta förlovningen. För People berättar hon om insikten hon fick.

– Jag har varit kär i personer förr som har ljugit för mig och som har bedragit mig, och jag har försökt att få det att fungera. Men jag är inte den tjejen längre och det är något som jag har varit stolt över. Så oavsett hur ont det gör kommer jag inte tillåta mig själv att vara fast i det längre än jag borde, säger hon och tillägger:

– Jag förtjänar bättre.

Hannah Brown Bachelorette USA:

I Peoples video-intervju brister Bachelorette-profilen ut i tårar.

Hannah Brown berättar också att hon nu har landat i allt som hänt och känner sig hoppfull inför framtiden.

– När vi avslutade inspelningen i Grekland trodde jag att jag hade fått mitt perfekta slut. Jag trodde att det skulle vara på ett sätt, och så slutade det helt annorlunda. Det kommer vara glada dagar och vissa dagar däremellan, men det är en resa som jag är välsignad att jag fick vara med om. Ni har inte sett det sista av mig än!

FOTO: TV4, People

SENASTE NYTT!