TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför blev Kylie Jenner nobbad av systrarna på 22-årsfesten

12 aug, 2019 
AvAndreas Kristensson
Därför nobbade Khloé Kardashian och Kendall Jenner systern Kylie Jenners 22-årsfirande.
När Kylie Jenner firade sin 22-årsdag på en lyxig yacht i Italien var det två ansikten som saknades på båten – nämligen systrarna Kendall Jenner och Khloé Kardashian. De nobbade Kylies firande för att istället festa på egen hand i Los Angeles.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Den 10 augusti fyllde Kylie Jenner 22 år och firade då sin födelsedag med dunder och brak. Redan dagarna innan avslöjades det att realityprofilen skulle ha ett långt ifrån sparsmakat firande på en lyxyacht i mångmiljonklassen, som de flesta människor bara kan drömma om. Och så blev också fallet.

Båten som festligheterna ordnades på ska ha kostat hela 200 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 2,4 miljarder svenska kronor, och kostar nästan 12 miljoner kronor att hyra per vecka. Enligt Metro har båten även en teater, bastu, pool och helikopterplatta.

På lyxyachten firade Kylie Jenner med nära och kära. Men två närstående personer syntes inte till, nämligen systrarna Khloé Kardashian, 35, och Kendall Jenner, 23.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Båda systrarna syntes istället, enligt brittiska Metro, festa i Los Angeles. På en bar vid namn The Nice Guy i västra Hollywood gjorde Kendall Jenner och Khloé Kardashian sig redo för kvällens aktiviteter, och fick även sällskap av vännerna Justin Bieber, 25, och Hailey Bieber, 22.

Annons

Khloés grattishälsning på Instagram

Dagen efter Kylies födelsedag delade Khloe Kardashian en grattishälsning till sin syster på Instagram. I texten berättade hon hur mycket kärlek hon har till sin syster och ville samtidigt gratulera på 22-årsdagen.

”Hur kan min lilla tjej vara 22? På allvar hur? Men åh, har det inte varit de mest magiska 22 åren? Här är vi, firar ditt liv och hur välsignade vi alla är att ha dig. Må vi aldrig sluta fira varandra!! Skål på dig älskade du! Jag vet att du hade den mest spektakulära födelsedagen!! Jag kommer älska dig för alltid! Jag kommer alltid fortsätta att bevisa det”, skrev hon i inlägget.

Efter att inlägget publicerades dröjde det inte länge innan Kylie Jenner besvarade kärleken:

”Omg jag älskar dig”, skrev hon som svar.

Ingen av systrarna dök upp

Trots att varken Kendall Jenner eller Khloé Kardashian dök upp på firandet hindrade det inte Kylie Jenner från att njuta av sin spektakulära födelsedagsfest.

Annons

På sin Instagram story delade hon med sig av sin glädje över att fylla år och lade upp texten:

”Det är officiellt min födelsedag”.

Även mamma Kris Jenner, 63, delade en födelsedagshälsning till Kylie på sin Instagram story. Till en bild mor och dotter står bredvid varandra skrev hon:

”Grattis på födelsedagen mitt hjärta!! Kylie, jag kan inte förstå att du är 22… Det är den största glädjen och välsignelsen att vara din mamma och se dig utvecklas till att bli en fantastisk kvinna från insidan och ut. Du är den mest underbara dottern, systern, vännen och mamman. Att se dig med Stormi har varit en underbar välsignelse. Jag är så stolt över dig”, skrev hon och fortsatte:

”Du är verkligen en gammal själ och en så stor inspiration för alla… Din kreativitet, generositet och stora hjärta är verkligen något anmärkningsvärt! Du är en ängel tjejen och jag älskar dig mer än du någonsin kommer veta”.

FOTO: David Fisher/Shutterstock, Broadimage/Shutterstock

Annons