TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför älskar Kourtney Kardashians 14 år yngre pojkvän åldersskillnaden

15 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Nu avslöjas det vad Kourtney Kardashians pojkvän Younes Bendjima egentligen tycker om åldersskillnaden på 14 år mellan dem. Och det finns speciellt en sak som får honom att gå igång ordentligt.
Annons

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 39, och hennes pojkvän Younes Bendjima, 25, verkar ha jobbat hårt på sitt förhållande. I våras florerade rykten om att paret hade gått skilda vägar då de inte hade synts ihop på länge. Nu har de bevisat att de är mer kära än någonsin, och på resan till Italien nyligen strosade de runt på gatorna hand i hand.

Enligt The Hollywood life ska Younes vara helt tokig i sin Kourtney, och vi förstår honom. Trebarnsmamman strålar mer än någonsin och uppbrottet från exet Scott Disick, 35, verkar ha gjort henne gott.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han kan inte få nog av henne och han blir helt till sig av hennes heta kropp, säger en källa.

Men det är inte hennes utseende som tilltalar Younes mest. Det är hennes aura och starka utstrålning som har fått honom på fall. Dessutom säger han att hennes ålder gör henne mer självsäker än alla andra tjejer han någonsin träffat förut.

– Younes älskar att vara med en äldre kvinna för Kourtney är mer erfaren och mer bekväm i sin kropp än andra kvinnor han har varit intim med. De har en fantastiskt kemi och det slår gnistor varje gång de går in i ett sovrum tillsammans, säger källan.

Han ska också älska att hon är så kvinnlig av sig och inte flickig som sina tidigare dejter.

– När han är med henne känner han att hon bara är så mycket kvinna, säger källan.

FOTO: Ibl, Stella Pictures

Annons