Artikeln innehåller reklamlänkar

Dakota Johnsons egna ord efter gravidryktena: ”Av misstag”

Dakota Johnson dementerar gravidtyktena

Dakota Johnson gjorde stora rubriker efter spekulationerna om att hon väntade barn med pojkvännen Chris Martin. Nu slår hon hål på ryktena.

Det var för ett par dagar sedan som den amerikanska sajten TMZ skrev att Coldplaysångaren Chris Martin, 41, och Fifty shades of Grey-skådisen Dakota Johnson, 29, väntade barn tillsammans.

Enligt sajten ska paret ha haft en stor fest där de avslöjade könet på barnet inför släkt och vänner. På bilderna som sajten har tagit del av syns Chris Martins gård pyntad med blå och rosa ballonger. När gästerna hade anlänt släpptes de blå ballongerna upp i luften – vilket enligt TMZ tydde på att det var en liten pojke paret väntade.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Men så är inte fallet, enligt Dakota Johnson själv. I Ellen DeGeneres, 60, tv-show berättar hon om händelsen efter att Ellen frågat henne om hennes påstådda graviditet.

– Det enda jag är gravid med är en massa bra idéer, säger Dakota Johnson i programmet.

Hon fortsätter:

– Men inga bebisar.

Dakota Johnson förklarar att festen var ett födelsedagsfirande för henne och inget annat.

– Det var min födelsedag och vi hade ballonger som råkade vara rosa och blå – och då var jag visst gravid, säger hon.

– För att folk antog att det var ett avslöjande när ballongerna släpptes? Som ett könsavslöjande? frågar Ellen tillbaka.

Dakota Johnson skrattar när hon hör frågan.

– Ja, det var det som hände. Jag visste inte att ballongerna skulle släppas i väg, de var bara formade i en båge. Men jag antar att det hände av misstag, att en av ändarna släppte. Men det var väldigt många som gratulerade mig, säger hon.

Chris Martin och Dakota Johnson började dejta förra året. Chris har sedan tidigare barnen Moses, 12, och Apple, 14, med sin exfru Gwyneth Palthrow, 46.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Dakota Johnson och Chris Martin väntar barn

LÄS OCKSÅ: Pappan om Fifty shades of Grey-stjärnans succé: ”Inget för mig”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!