döda kändisar

Pulp fiction-stjärnan Tim Roths son är död – blev 25 år gammal

TIM ROTH, CORMAC ROTH

Tim Roth spelade rollen som Pumpkin i Pulp fiction.
Nu kommer ett otroligt tungt bakslag – hans son Cormac är död.
Cormac blev 25 år gammal.
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”
0:39

Efter reklamen: Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”

(0:39)

Slå på ljud

Det var under måndagen som beskedet kom om att världsskådisen Tim Roth förlorat sin son Cormac Roth. Sonen blev bara 25 år gammal och dog efter att ha förlorat kampen mot cancer.

Cancerformen som Cormac drabbades av tredje stadiet av könscellscancer. På måndagseftermiddagen kom beskedet från hans familj där de förklarade att han är oersättlig och de minns honom som ett riktigt energiknippe.

”Han var vild och var ett riktigt energiknippe och hans själ var fylld med ljus och godhet. Hur vild han än var, så var Cormac också den snällaste av dem alla.

En vacker människa som spred så mycket glädje och hopp till alla runtomkring honom. Sorgen kommer i omgångar, precis som tårarna och skratten, när vi tänker på den här underbara killen som vi fick känna i 25 år och 10 månader.”, skriver familjen i ett uttalande och fortsätter:

”Ett underbart barn som bara nyligen blev en man. Vi älskar honom. Vi kommer att bära honom med oss vart vi än går.”

Cormac Roths uttalande om sjukdomen

Cormac var en fantastisk musiker och en talangfull gitarrist och låtskrivare. Han gick på Bennington College. I november 2021 gick han ut med sin diagnos och de första symptomen.

”Sjukdomen har tagit hälften av min hörsel ifrån mig, 27 kilo av min vikt, mitt självförtroende och kommer fortsätta sitt mördande tills dess att jag kan stoppa det och på något sätt döda den”, skrev Cormac då och fortsatte:

”Men den har inte tagit ifrån mig min vilja till att överleva, eller min kärlek till att göra musik. Den har inte besegrat mig än. Om du eller någon du älskar drabbats av cancer, tveka inte att höra av dig för det är en emotionell bergochdalbana som inte liknar någonting annat.”

FOTO: Brynn Anderson

FRÅN FÖRSTASIDAN