TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Christian Bales förvandling – oigenkännlig som Dick Cheney

23 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Christian Bale oigenkännlig i trailern för VIce.
Batman-skådespelaren Christian Bale har än en gång gått från en superfysik till dess totala motsats. I trailern för filmen Vice är han totalt oigenkännlig som före detta vice-presidenten Dick Cheney.
Annons

I Hollywood händer det att skådespelare går långt för att på ett realistiskt sätt ta sig an en roll. När det gäller att porträttera en verklig person är en yttre likhet extra viktig och somliga är beredda på att offra både tid och hälsa för att iklä sig en roll.

Förvandlingarnas mästare, Christian Bale, 44, har många gånger överraskat fansen genom sin kameleontliknande förmåga att rent fysiskt tackla sina roller.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inför rollen som den skuldtyngde Trevor Reznik från 2004 gick Christian Bale ner 25 kilo och vägde ynka 54 kilo till sin längd på 183 centimeter. Att han mindre än ett år senare lagt på sig åtskilliga kilon i muskler för att spela Batman i Batman begins visar bara hans engagemang för sitt skrå.

I september förra året dök Christian Bale upp på en filmfestival i Colorado med några kilos övervikt samt blonderade ögonbryn, vilket fick fansen att höja på sina. Christian Bale var då under inspelning av filmen Vice i regi av Adam McKay. Filmen har har premiär på juldagen. I Vice spelar han Dick Cheney, 76, som var vicepresident under George W Bush tid som USA:s president.

Annons

Har redan gått ner extrakilona

Trots att bildena från filmfestivalen i Colorado gav en ledtråd till Christian Bales stora förvandling är det svårt att inte bli överraskad när det slutliga resultatet presenteras i trailern för Vice. Trailern kretsar kring ett samtal mellan Dick Cheney och George W Bush och visar upp en till oigenkännlighet förvandlad Christian Bale och en mycket porträttlik Sam Rockwell som den före detta presidenten.

Christian Bale har lagt på sig ännu mer vikt än vad som syntes i höstas och hans hår har tunnats ut till ett ordentligt flyende hårfäste och dessutom blonderats. I ett sekundsnabbt klipp visar också Batman-skådisen upp en ordentlig ölmage.

Trots den ringa tid som gått sedan Vice spelade in har Christian Bale redan tappat Dick Chaney-kilona och dyker upp på röda mattan som sitt gamla jag.

Se bilderna på Christian Bale här:

FOTO: IBL

Annons