TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chrissy Teigen avslöjar ovanliga skönhetsingreppet

14 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Chrissy Teigen visar upp när hon genomgick ett väldigt annorlunda skönhetsinlägg.
På Instagram delar Chrissy Teigen med sig av ett videoklipp där hon genomför ett minst sagt annorlunda skönhetsingrepp och beskriver lyckan över att ha gjort det. ”Det bästa draget jag har gjort någonsin”, skriver hon.
Annons
Efter gravidryktet – Chrissy Teigens nya barnbeslut med maken John LegendBrand logo
Efter gravidryktet – Chrissy Teigens nya barnbeslut med maken John Legend

Chrissy Teigen, 33, är känd som modell, författare och för sina ärliga åsikter och roliga citat. Hon slog igenom som modell för nio år sedan när hon var modell för Sport Illustrateds baddräktssäsong.

Redan några år innan modellkarriären drog igång träffade Chrissy sin framtida make i artisten John Legend, 40, när hon medverkade i hans musikvideo. 2013 gifte sig paret och idag har de barnen Luna Simone Stephens, 3, och Miles Theodore Stephens, 1, tillsammans.

Instagram delar Chrissy flitigt med sig av bilder på sina sockersöta barn och gör olika inlägg som gör att fansen kan följa hennes liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För några dagar sedan publicerade hon bland annat en bild på sin dotter och son där de sitter och kramar varandra på en gräsmatta. Och lillebror har fått på sig sin storasysters skor.

”Luna sätter på hennes skor på honom”, skrev Chrissy Teigen till bilden.

”Bästa draget jag någonsin gjort”

Nu har Chrissy Teigen återigen uppdaterat sina följare med glimtar från sin vardag. Denna gången med ett par videoklipp på sin Instagram story där hon gör ett minst sagt annorlunda skönhetsingrepp

Annons

I klippet syns modellen ligga ner på en brits med ena armen uppåt samtidigt som en kirurg sätter en spruta i hennes armhåla – och det visar sig vara botox.

”Botoxade mina armhålor idag. Verkligen det bästa draget jag har gjort någonsin. Nu kan jag ha på mig silke igen utan att bli genomblöt. Woohoo!”, skriver Chrissy till klippen.

Skönhetsingreppet gjordes alltså för att motverka överdriven svettning. Men det var inget enkelt ingrepp. För att kunna hantera smärtan var Chrissy Teigen tvungen att bita i en handduk.

I efterhand har hon dock erkänt att det inte var så olidligt som hon trodde att det skulle vara.

”Det gjorde inte ont alls! Men jag gör också hårborttagning med laser där så min toleransnivå kan vara ganska hög”, skriver modellen på Instagram.

FOTO: Andrew H. Walker/TT, Stewart Cook/TT

Annons