TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chrissy: ”Därför kommer jag aldrig ha sex bakifrån igen”

16 jun, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
Först fram till alldeles nyligen var Chrissy Teigen lyckligt ovetandes om vad hennes make John Legend skådar när de har sex bakifrån...
Annons

Som fans till Chrissy Teigen, 31, redan vet är modellen känd för att vara väldigt frispråkig. Det var hon också i en intervju med tidningen Marie Clair nyligen där hon berättade om en rolig konversation hon haft med maken, artisten John Legend, 38

– John och jag var på dubbeldejt och vi skojade och jag sa: “John har aldrig sett min analöppning” Och John sa: “Skojar du? Alltid när man har sex bakifrån ser man analen. Jag ser den varje gång.”, berättar Chrissy Teigen och konstaterar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ba: “Jag kommer aldrig ha sex bakifrån igen!” skrattar hon.

Trots att Chrissy Teigen och John Legend har varit ett par i tio år och gifta i snart fyra, verkar de alltid nyförälskade på röda mattan-tillställningar. Paret har ett barn, dottern Luna, 1, men Chrissy Teigen är öppen för fler ungar. Däremot är hon rädd att hon ska drabbas av förlossningsdepression igen som hon fick efter hon fött Luna.

– Jag skulle definitivt kunna adoptera eller ha fosterbarn, men jag älskade att vara gravid. Kanske ska jag vara avskräckt, men jag vet inte. Det kan inte bli värre än det var – eller kan det det?, säger hon i intervjun.

Idag mår Chrissy Teigen bra igen efter månader med antidepressiv medicin och terapi.

Foto: IBL

Annons