TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chockerande detaljen efter Paul Walkers dödskrasch

16 feb, 2017 
Malin Ljung
Porsche-chefernas mejl efter Paul Walkers dödskrasch har läckt ut. Och de är allt annat än smakfulla med sitt innehåll. Nu rasar advokaten som företräder stjärnans dotter.
Annons

Den populära “Fast and the furious”-stjärnan Paul Walker dog efter en tragisk bilolycka för tre år sedan. Den då 40-årige stjärnan färdades i en Porsche som kraschade in i en lyktstolpe, vid kollisionen fattade bilen eld och Walkers liv gick inte att rädda.

Walkers dotter Meadow, 18, har stämt bilföretaget då hon hävdar att det inte var framförandet av bilen som orsakade olyckan, utan ett tekniskt fel på bilmodellen.

Nu har det i samband med fallet framkommit hittills undangömda mejlkonversationer mellan högre uppsatt chefer inom Porsche.

Och dokumenten är allt annat än smakfulla. Bland annat har en chef ha noterat att totalt 200 av de 1280 Porsche Carrera demolerats i krascher under de två första åren som bilen såldes. Något som kanske borde oroa – men istället drar personen följande slutsats:

“Det här borde vara goda nyheter för att påminna alla GT-ägare att den blir mer sällsynt”, skriver personen enligt sajten TMZ som har bilder på mejlen.

Meadow Walkers advokat Jeffrey Milam kritiseras mejlens innehåll:

“Ett etiskt företaget skulle ha dragit in bilen från marknaden, eller åtminstone varnat allmänheten för att det är farlig”, säger han till TMZ.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons