Chocken: Här grips mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves

Rodrigo Alves, mer känd som den mänskliga Ken-dockan, har gripits i Berlin.

I augusti blev Rodrigo Alves, mer känd som den mänskliga Ken-dockan, utkickad från kändisversionen av Big brother efter ett häftigt gräl. Nu är han i klammer med rättvisan efter att ha gripits i Berlin.

Rodrigo Alves, 35, blev känd för omvärlden för några år sedan efter att ha gjort över 60 skönhetsoperationer för att se ut som dockan Ken. Sedan dess har han varit med i flertalet tv-program som Botched, där plastikkirurger rättar till skönhetsoperationer som gått fel, och nu senast Celebrity Big brother där han blev utkickad efter att ha använt n-ordet.

Nu har Rodrigo Alves gripits i Berlin sedan han inte kunnat visa upp ett giltigt id-kort. Gripandet skedde i oktober i år, meddelar Mail Online.

– Jag filmade ett tv-program för PRO7 German TV network och medan vi filmade blev vårt team stoppat av polis för att de ville titta på våra id-kort, säger han till tidningen och fortsätter:

– De ville veta om jag hade tillåtelse från den lokala konsuln i Berlin att filma på gatorna.

Rodrigo Alves visade upp sitt pass, men tyvärr hade det gått ut.

– Alla tillstånd för filmningen var okej, men jag blev gripen för att jag av misstag hade mitt gamla utgångna pass med mig, och inte mitt nya. Det var omöjligt för polisen att identifiera mig via fotot eftersom jag ser så annorlunda ut nu. Någon var tvungen att ta med en kopia av mitt nya pass för att jag skulle släppas, säger han.

Gripandet skedde bara dagar efter att Rodrigo Alves genomgått ytterligare ett skönhetsingrepp för att uppnå sitt plastiga utseende.

Genom åren har Rodrigo Alves spenderat nästan sex miljoner kronor på sitt utseende. Han har bland annat lagt in implantat under huden för att få en mer muskulösare look, fettsugit sig, gjort hårimplantat, ansiktslyft och inte mindre än nio näsoperationer!

Rodrigo Alves är ursprungligen från Brasilien, men flyttade till London som 19-åring.

LÄS OCKSÅ: Ingen Barbie för Ken: Mänskliga Ken-dockan bekräftar kärleksryktet

LÄS OCKSÅ: Efter 60 operationer: Mänskliga Ken-dockans stora rädsla

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN