LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chocken efter bilden på Kate Moss dotter Lila: ”Som mamma”

12 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Lila Moss likhet med sin mamma chockar fansen
Sådan mor – sådan dotter. Kate Moss dotter Lila går i mammas fotspår. Nu gör hon succé som modell i en kampanj för Marc Jacobs.
Annons

Den ikoniska fotomodellen Kate Moss, 44, tog modevärlden med storm när hon slog igenom som 15-åring. Nu följer hennes 16-åriga dotter Lila Moss-Hack mammas fotspår.

Som 13-åring tog Lila Moss steget in i branschen och prydde då omslaget på italienska Vogue tillsammans med mamma Kate. Om karriären gått spikrakt uppåt sedan dess? Jo, det skulle vi verkligen kunna säga. Nu gör hon succé i sin första kampanj för Marc Jacobs Beauty – och har ett signerat kontrakt med sin mammas modellagentur ”Kate Moss Agency”, skriver Daily Mail. Enligt tidningen spås hon även bli miljonär innan hon fyllt 18 år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Att vara dotter till just Kate Moss är inte dåligt om man vill bli modell, men Lila har inte bara fått efternamnet, utan även mammas modell-gener. På sitt Instagramkonto, som hon startade upp i slutet av september, har hon delat bilder från Marc Jacobs-kampanjen och ett omslag hon gjort för magasinet AnOther Magazine.

Annons

Hon syns även på Marc Jacob Beautys egna Instagram, där de presenterar deras nya ansikte utåt med fina lovord. I inlägget berättar Marc Jacobs, 55, om första gången han träffade den unga modellen.

”Första gången jag träffade Lila Moss var 2008. Jag var på semester på Ibiza och reste till Formentera under dagen för att hälsa på henne mamma, Kate Moss, och andra vänner och familj. Redan vid sex års ålder var Lilas starka karaktär, beteende, och väldiga skönhet väldigt uppenbar”, skriver han i inlägget.

Den välkända designern berättar att det kändes näst in till overkligt att se Lila Moss som modell för den nya skönhetskampanjen. Det fick honom att tänka tillbaka på när han träffade hennes mamma för första gången 1993.

”Det var lite surrealistiskt att ha Kate i studion med Lila eftersom det väckte gamla minnen från första gången jag träffade Kate när hon var 18 år gammal”, skriver han och fortsätter:

”Lilas skönhet, lugn, tålamod och vänlighet har fått det här projektet att mer speciellt än jag någonsin hade kunnat tro”.

På Instagram hyllas Lila av både sina egna och Marc Jacobs följare.

”Precis som sin mamma! Vacker!”, skriver en.

”Du är fantastisk”, skriver en annan.

”En ljus framtid ligger framför henne”, menar ännu en.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons