TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chocken: Big brother-stjärnan hemlös – bor i trädkoja

17 aug, 2018 
AvEmelie Tholin
Forna brittiska Big brother-stjärnan Lisa Appleton är numera hemlös och bor i en trädkoja.
Hon ställde upp i Big Brother och försörjde sig som dokusåpakändis. Sedan gick det bokstavligen åt skogen för Lisa Appleton.
Annons

För några år sedan var brittiska Lisa Appleton, 50, en stor kändis i Storbritannien. Hennes medverkan i Big brother blev omtalad och Lisa Appleton solade sig i glansen.

Men det var då.

Nu har Lisa Appleton inte längre råd att betala hyran för sin lägenhet och har tvingats ut i skogen.

Idag bor den forna tv-stjärnan i en trädkoja. Hon betalar fem pund per dag till en bonde för att husera i hans skog.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är enkelt, men jag har i alla fall tak över huvudet, säger hon enligt The Sun.

Nu gör Lisa Appleton sitt bästa för att bygga upp sitt liv från skratch. Hon har tagit jobb som butiksbiträde och pengarna som hon tjänar ska gå till att betala depositionen för en lägenhet. Lisa Appleton är vid gott mod och trivs helt okej i sin lilla koja.

– Jag har gjort det ganska hemtrevligt och hängt upp bilder på väggarna. Jag ska ju inte bo här för evigt, säger hon och tillägger:

– Jag har verkligen tvingats göra avkall på massa saker, men jag är hel, ren och representabel på jobbet. När arbetsdan är slut kan jag göra barbeque utanför trädkojan, avslutar hon.

Se Lisa Appletons liv i trädkojan:

FOTO: Stella

Annons