Chockbeskedet: Spice Girls återförening ställs in

Nya uppgifter säger att det inte blir någon återförening av Spice Girls eftersom Victoria Beckham har backat ur projektet.

Om du trodde att du skulle få Spice up your life senare i år får du tänka om. Det ser ut att inte bli någon återförening av Spice Girls. Och som vanligt är det Victoria Beckham som backar ur...

Det har varit många turer kring 90-talsgruppen Spice Girls återförening. Först hette det att de skulle sjunga under prins Harrys och Meghan Markles bröllop, men tji fick fansen. Istället sades det att tjejgruppen skulle återförenas senare under 2018, och till och med åka på turné!

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Nu kommer däremot nya tråkiga uppgifter om Spice Girls. Enligt sajten Radar Online har Posh spice, Victoria Beckham, 44, hoppat av projektet. Victoria är den som hela tiden har varit skeptisk till återföreningen, kanske eftersom hon driver flera framgångsrika företag själv och helt enkelt inte har tiden.

Nyheten om Victoria Beckhams avhopp har inte mottagits särskilt väl av bandmedlemmarna Melanie “Mel C” Chisholm, 44, MelanieMel B” Brown, 43, Geri Horner (tidigare Halliwell, reds anm), 45, och Emma Bunton, 42. De riskerar nu att få böta 350 miljoner kronor om de inte fullföljer turnén.

De övriga bandmedlemmarna trodde verkligen enligt nöjessajten att deras manager Simon Fuller kunde övertala Victoria Beckham att kliva på turné-tåget igen, men icke sa Nicke. Inget avtal har skrivits på enligt Radar Online, vilket har fått sporty-, scary-, ginger- och baby spice att känna sig “frustrerade”. Det ska också ha förekommit heta konversationer mellan tjejerna och Victoria Beckham. Vad som har sagts är fortfarande oklart…

Sedan 2017 har det ryktats om att 90-talsgruppen Spice Girls återförenas någon gång under 2018.

Först sades det att de skulle uppträda under prins Harrys och Meghan Markles bröllop den 19 maj 2018.

"Scary spice", eller Melanie "Mel B" Brown, som hon egentligen heter, var den som avslöjade att en återförening var på gång.

Men nu verkar det som att det inte blir något, Victoria Beckham har nämligen backat ur.

Sist Spice Girls återförenades som helhet var under OS i London 2012.

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: ”Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Efter sexskandalen – så hämnas Spice Girls-stjärnan på exmaken

LÄS OCKSÅ: Så glowar du som kändisarna i sommar – här är årets bästa highlighters

FOTO: IBL

Senaste nytt