Artikeln innehåller reklamlänkar

Chockbeskedet: Justin Bieber har tagit av sig vigselringen

Chockbeskedet: Justin Bieber har tagit av sig vigselringen

Justin Bieber och Hailey har bara varit gifta i drygt ett halvår. Nu undrar fansen om något har hänt – då världsstjärnan fångats på bild utan sin vigselring.

Redan 2015 kom de första bilderna på artisten Justin Bieber, 25, och modellen Hailey Baldwin Bieber, 22. Då nekade båda två romansryktet och sa att de istället var väldigt goda vänner. Året därefter var de definitivt mer än bara vänner då de sågs hångla loss på skådespelaren Leonardo DiCaprios, 44, nyårsfest på St. Barts. Men romansen varade inte länge, och i en intervju avslöjade Hailey att deras unga ålder och deras karriärer satte stopp för kärleken.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Justin fortsatte sitt på- och av-förhållande med sångerskan Selena Gomez, 25, som pågått under flera år. Därför blev många chockade när Justin och Hailey plötsligt började umgås igen. De fångades på bild tillsammans allt oftare och när de för bara några veckor senare kysste varandra offentligt stod det klart – de hade börjat dejta igen.

Paret förlovade sig sedan under sommaren 2018, vilket många var förvånade över då Justin och Hailey endast varit ett par i några veckor. Ett par månader senare ryktades det om att paret även gift sig i smyg, något Justin senare bekräftade på sin Instagram i november. Stax därefter avslöjade Hailey Baldwin, som är brorsdotter till skådespelaren Alec Baldwin, 60, att hon valt bort efternamnet Baldwin för att istället endast använda sin makes efternamn.

Utmanade Tom Cruise i en MMA- match

Nyligen postade Justin Bieber en tweet där han utmanade skådespelaren Tom Cruise, 56, i en MMA-match.

”Jag vill utmana Tom Cruise att fightas i Octagon. Tom, om du inte tar denna fighten så är du rädd och du kommer ångra dig. Vem är villig att leda fighten?”, skrev artisten då.

I slutet av tweeten riktar han sin uppmaning till UFC’s VD och den ökända MMA-fightern Dana White, 49.

– Jag nämner inga namn, men jag kan berätta att jag fick ett telefonsamtal från några killar som berättade att de verkligen vill att denna match ska ske och att de tror att Tom Cruise skulle ställa upp, förklarade Dana White för The Sun kort därefter.

Men någon match mellan stjärnorna har inte blivit av. Detta ville Youtubern Viktor Karasev passa på att göra en rolig video om och dök därför upp utanför en restaurang som artisten åt middag på häromdagen i Hollywood. Iklädd enbart boxningsshorts frågade Youtubern om artisten ville utmana honom i en match istället för Tom Cruise. Artisten gav dock inte Youtubern  mycket till svar, men något annat som blev uppmärksammat var att Justin Bieber inte hade sin vigselring på sig, skriver X17online.

I ett klipp som X17online har publicerat ser man att Justin Bieber har tagit av sig sin vigselring.

Artisten har alltid haft sin ring på sig, men enligt X17online har den nu varit av efter att Hailey lämnat stan för några dagar.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!