LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Charlize Theron om jobbiga tiden: "Jag blev hemskt deprimerad"

08 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Charlize Theron berättar om sin depression efter rollen i filmen Tully.
Allt fler stjärnorna öppnar upp om psykisk ohälsa. Senast i raden är Oscars-prisade skådespelerskan Charlize Theron, som blev deprimerad inför rollen i filmen Tully, som har Sverigepremiär nästa vecka.
Annons

Skådespelerskan Charlize Theron, 42, är en mästare på att ändra sitt utseende för olika filmroller. I sin Oscarsvinnande roll i filmen Monster, från 2003, gick Charlize Theron upp 13 kilo för att kunna porträttera seriemördaren Aileen Wuornos. Inför filmen Atomic Blonde, som hade premiär förra året, var hon däremot i sin livs bästa form.

Men det är snabba vändningar i Hollywood! Nästa roll hon fick erbjudande om att göra var som trötta och något överviktiga trebarnsmamman Marlo i filmen Tully, vars liv kretsar kring vardagstjafs, blöjbyten och amning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inför rollen var Charlize Theron tvungen att gå upp 25 kilo, något som totalt förändrade henne.

– Skillnaden är att jag var 27 förra gången och 42 nu. Min kropp flippade ur lite. Det är så annorlunda när man är äldre. Den här gången blev jag deprimerad för första gången i mitt liv. Jag åt inte hälsosamt och allt socker gjorde att jag hamnade i en hemsk depression. Jag har aldrig haft det förut, säger skådespelerskan i People TV och konstaterar:

Annons

– Jag var väldigt tung. Även min själ kände tung.

Samtidigt kände Charlize Theron mycket för sin roll i filmen, som småbarnsmamman Marlo, och hon kände sig ständigt i karaktär, även när filmandet var slut för dagen.

– Jag kunde inte lämna den här karaktären för min kropp bestämde hur mitt sinne var och hur jag kände mig, säger hon under en intervju inför filmpremiären.

Idag mår Charlize Theron bra igen.

Filmen Tully har Sverigepremiär den 18 maj.

Mår du också psykiskt dåligt finns hjälp att få: 

Självmordslinjen 

90101

Jourhavande medmänniska

08-702 16 80

BRIS vuxentelefon

077-150 50 50

BRIS – Barnens hjälptelefon

116 111

SPES

Tel: 08-34 58 73

Vårdguiden

1177

Är läget akut, ring 112.

FOTO: IBL, Stella

Annons