LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Céline Dions syster totalt förkrossad – inget fungerar längre

16 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Céline Dion
Céline Dions fans förenas med hopp och stöd för sångikonens modiga kamp mot sjukdomen, medan effektiva mediciner fortfarande lyser med sin frånvaro.
Célines syster uttrycker nu sin hjärtskärande oro.
Annons
Celine Dions stilresa genom årenBrand logo
Celine Dions stilresa genom åren

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världsartisten Céline Dion har de senaste åren kämpat med sin hälsa. Under 2022 blev hon, till fansens besvikelse, tvungen att ställa in sin turné. Kort därpå berättade hon för världen att hon lider av den autoimmuna sjukdomen Stiff Person Syndrome. Sjukdomen är obotlig och innebär stora svårigheter för den som drabbas.

Sedan dess har artisten inte gjort några offentliga framträdanden, istället har hon fokuserat på sin hälsa och på att lindra sina sjukdomssymptom.

Men till mångas oerhörda glädje och förvåning dök hon upp på Grammygalan i Los Angeles för att dela ut kvällens sista pris: Årets album, som gick till Taylor Swift. Sångerskan möttes av stående ovationer och försäkrade publiken att glädjen hon möttes av var ömsesidig:

– Tack allihop, jag älskar er också. När jag säger att jag är glad att vara här så menar jag det verkligen från mitt hjärta, sa Dion enligt People.

Céline Dions syster om sjukdomen: ”Det som krossar mitt hjärta”

Sångerskans syster, Claudette Dion, berättade nyligen för den kanadensiska sajten 7 jours att artisten gör sitt bästa för att hantera och överkomma sjukdomen.

Annons

”Hon jobbar hårt, men hon har inte kontroll över sina muskler”, sa hon. “Det som krossar mitt hjärta är att hon alltid har varit disciplinerad. Hon arbetade alltid hårt”, berättade Célines syster.

Finns inga mediciner mot Céline Dions sjukdom

I en tidigare intervju öppnade Céline Dions syster Claudette upp om kampen mot sjukdomen och vilka botemedel det i dagsläget finns.

– Hon lyssnar så mycket som möjligt på de främsta forskarna inom området för den här sällsynta sjukdomen, sa hon till den franska tidningen Le journal de montreal.

Vidare berättade hon hur Céline gör allt hon kan för att bli frisk från sjukdomen men att det än så länge varit omöjligt att ”hitta några mediciner som fungerar”.

– Jag tror ärligt talat att hon mest av allt behöver vila. Hon försöker alltid vara störst, och starkast. Någon gång kommer ditt lilla hjärta och din lilla kropp tala om det för dig, säger Claudette i intervjun.

FOTO: TT

Annons