Artikeln innehåller reklamlänkar

Céline Dion stoppar showen – tvingas opereras: "Svåra problem"

Hon har haft problem med hörselbortfall i nästan 18 månader. Nu tvingas stjärnan ställa in sin Las Vegas-show och operera örat.

Céline Dions, 49, fans har precis fått ett skrämmande chockbesked. I onsdags la hon ut ett inlägg på sin Facebooksida där hon bad om ursäkt till dem eftersom hon under ytterligare tre veckors tid kommer att tvingas ställa in sin lyxiga show på Caesars Palace i Las Vegas. Först kom ett officiellt meddelande från hennes medarbetare där det stod:

Céline har brottats med svåra problem med den så kallade örontrumpeten i mellanörat vilket orsakat hörselbortfall och gjort det extremt svårt för henne att sjunga”, står det i meddelandet.

Därefter följde ytterligare en förklaring:

Hon har haft dessa problem med sitt hälsotillstånd de senaste 12 – 18 månaderna, men framgångsrikt lyckats behandla det själv med olika former av medicinska örondroppar. Men de senaste veckorna har örondropparna inte haft någon effekt så hon kommer att genomgå ett mindre invasivt kirurgiskt ingrepp för att rätta till problemet.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Något senare publicerade Céline ett personligt inlägg där hon uttryckte sina känslor:

Jag har haft otur den senaste tiden… Jag har så sett fram emot att få göra mina shower igen och så händer det här… Jag kan inte tro att det är sant! Jag ber verkligen om ursäkt till alla er som hade tänkt åka till Las Vegas för att se min show. Jag vet vilken besvikelse detta är för er och är väldigt ledsen för det.”

Som det ser nu ut som att hennes show på hotellet är inställd fram till den 22 maj. Men hon har redan tvingats ställa in flera gånger tidigare de senaste månaderna. Det var i januari som Céline först ställde in, bad om ursäkt till fansen och förklarade att hon bara följde doktorns order.

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är väldigt ledsen att behöva ställa in kvällens show.”

Hon fortsatte:

Att behöva ställa in är det värsta jag vet… När jag är sjuk försöker jag alltid att pressa mig själv till det yttersta för att ändå kunna uppträda. Jag  kämpade verkligen för att kunna slutföra gårdagskvällens show och det tömde mig på all energi. Min doktor har förbjudit mig att gå upp på scenen ikväll.

Céline avslutade den gången sin dramatiska ursäkt med orden:

Jag vet att jag gör er  som stödjer mig mest av alla besvikna och det gör så ont att jag inte ens kan sätta ord på det. Jag hoppas ni kan förlåta mig. Puss, puss Céline”

Här är några bilder från Célines liv de senaste 10 åren och meddelandet hon la ut på Facebook för mindre än ett dygn sedan:

Sångerskan har alltid varit känslig och börjar lätt gråta.

Celine var gift med Rene Angelili 20 år.

I januari 2016 gick han bort i cancer.

2010 fick hon de nu 7-åriga tvillingarna Eddie och Nelson med   maken.

Céline då hon firade sin 1000:e show på Colosseum, Caesars Palace sommaren 2016.

Det senaste inlägget på sångerksans Facebook-sida där hon ber om ursäkt för att hon tvingas ställa in sin show.

Detta då hon lider av hörselbortfall och måste genomgå en öronoperation.

Bara för någon dag sedan la hon dock ut en bild på Instagram av hur hon sjöng med sin gamla mamma som fyllde år.

HETAST PÅ HÄNT TV JUST NU: Zara Larsson har en hemlig syster? – Avslöjar sanningen i Q&A!

LÄS OCKSÅ:

17 år yngre dansaren pekas ut som Celine Dions nya kärlek

Fansen i chock efter Céline Dions oväntade nakenbild: ”Åh herregud”

Foto: IBL, Facebook, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN