Catherine Zeta Jones hyllas för soffbilden

Catherine Zeta Jones hyllas för soffbilden

På Annadagen la skådespelerskan upp en bild av sig själv, maken Michal Douglas och barnen i familjens soffa. Fansen är fullkomligt euforiska i kommentarerna till den mysiga familjebilden.

På Annandagen la skådespelerskan Catherine Zeta-Jones, 47, ut en bild av hur hon julmyste med maken Michael Douglas, 72, och barnen Dylan, 16, och Carys, 13, hemma i familjens soffa. Till bilden skrev hon bara kort och gott: – Totalt avslappnat.

Men den lilla bilden på mysstunden fick snart fansen att explodera i en euforisk våg av kärleksfulla hyllningar. Sedan dess har över 22 000 personer gillat bilden och de 180 kommentarerna är så gott som uteslutande extremt positiva.

– Och det där är vad kärlek är…, skriver en person om mysbilden.

– Älskar det! Vad julen verkligen handlar om! God jul Douglas-familjen, önskar en annan person.

– Älskar din vackra familj, skriver en tredje.

July 8, 2015 - London, England - Dylan Douglas, Catherine Zeta Jones, Michael Douglas and Carys Douglas arriving for the European premiere of Ant-Man, at Odeon Leicester Square, London. 08/07/2015 (Credit Image: © Future-Image/ZUMA Wire) (c) Zumapress / IBL

Alla i familjen mår äntligen bra igen efter en tung tid då Michael Douglas drabbades av och kämpade mot strupcancer.

En stor orsak till de många kärleksfulla hyllningarna är så klart också att familjen har en tuff tid bakom sig. 2010 drabbades Michael av strupcancer. Ett drygt år senare hade han vunnit den tuffa kampen mot sjukdomen, men 2014 berättade Catherine i ett tal om den svåra tiden på en världskongress för onkologiorganisationen IFHNOS i New York:

– Jag var ett vrak. Jag ska vara helt ärlig, jag var ett vrak. Jag är gift med en man som har en sådan tro på livet … han kämpar för att göra felen rätt. För första gången kämpade han för sitt liv, sa Catherine från talarstolen.

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones are seen at Les Palmiers Beach Club in St Tropez Pictured: Michael Douglas , Catherine Zeta-Jones Ref: SPL1323680 230716 Picture by: Neil Warner /Sirc / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Det tog längre tid för Catherine att släppa ångesten och oron över makens hälsa än det tog för Michael själv att bli frisk.

LÄS OCKSÅ: Lauren Conrad avslöjar på Instagram: Jag är gravid

Kändisarna som gick bort under 2016

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN