BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Carly Simons två systrar döda i obotlig sjukdom – samtidigt

22 okt, 2022 
CARLY SIMON
Världsstjärnan Carly Simon är en av världens främsta sångerskor.
Nu har hon fått två tuffa besked – inom loppet av två dagar.
Annons
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Carly Simon, 77, är en av världens främsta sångerskor och låtskrivare. Till Simons mest kända låtar hör You're So Vain som nådde Billboard-listans 1:a plats i december 1972. Låten blev en internationell framgång för henne. Hon ligger också bakom Bond-låten Nobody does it better och Oscarsbelönade Let the river run.

Carly växte upp med systrarna Joanna och Lucy. Men inom loppet av två dagar har hon nu fått ta del av två fruktansvärda besked.

Lucy Simon dog i torsdags i sviterna av en långvarig bröstcancer i sitt hem i New York. Hon blev 82 år gammal. Dagen innan dog även äldsta systern Joanna Simon i sköldkörtelcancer. Hon blev 85 år gammal.

Annons

Carly Simons sorg efter systrarnas bortgång

De tre systrarna stod alltid varandra nära. Lucy har tidigare berättat om när hon låg på sjukhus i väntan på en operation. Både Joanna och Carly dök då upp som stöd.

– När de kom med sängen som skulle ta mig till operationsrummet så sjöng vi trestämmigt tillsammans. Det stärkte mig, har Lucy Simon sagt enligt New York Times.

Carly Simon har ännu inte uttalat sig om systrarnas död, men nästa månad ska hon bli invald i Rock and Roll Hall of Fame. Så kanske kommer ett uttalande då från hennes sida.

Tidningen New York Times har uppmärksammat båda systrarnas bortgång med två långa artiklar. De hyllas bland annat för det stora musikintresset och all framgång.

Joanna var operasångerska och Lucy satsade på musikalscenen och har uppträtt på Broadway samt belönats med Tony award, som är motsvarigheten till att kamma hem en Oscar.

JOANNA SIMON
Joanna blev 85 år gammal
Annons
Lucy blev 82 år gammal.
Annons

FOTO:

Annons