LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Cara Delevingnes nya romans efter uppbrottet från Ashley

12 sep, 2020 
Cara Delevingne
Cara Delevingne har börjat dejta på nytt och det är inte vem som helst.
Supermodellen har nämligen börjat träffa sin ex-flickväns pojkväns ex.
– Det är ingen stor grej för någon av dem, säger en källa till TheSun.
Annons
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen NicholasBrand logo
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

Det var i våras som det kom fram att stjärnparet Ashley Benson och Cara Delevingne har gått skilda vägar, efter två år tillsammans.

Kort efter uppbrottet sågs dock skådespelerskan Ashley ihop med rapparen G-Eazy, och rykten började snabbt florera kring att rapparen var anledningen till att det tagit slut mellan det forna paret. Att Ashley skulle ha varit otrogen avvisade dock Cara snabbt på sociala medier.

”Det är viktigare att sprida kärlek, inte hat. Till alla er som hatar på Ashley Benson, snälla sluta. Ni vet inte sanningen, bara hon och jag vet, och det är så det ska vara”, skrev Cara Delevingne på Instagram då.

Men nu har det kommit ytterligare en tvist till i historien – då Cara har börjat träffa G-Eazys ex-flickvän Halsey. Enligt källor till The Sun dejtar nu modellen och artisten, tre månader efter att deras ex blev ett par.

– Cara har hängt och legat med Halsey de senaste veckorna, och de har väldigt roligt tillsammans. Det är väldigt avslappnat och mest bara för att ha lite kul. Ingen av dem är särskilt sugna på att bli uppbundna seriöst och de har inga problem med att träffa andra, säger källan till The Sun.

Annons

”Det är ingen stor grej för någon av dem”

Att deras två ex nu är ihop med varandra är något de nya turturduvorna inte ska störa sig på, snarare tvärtom. Enligt källan tycker de att det bara är en rolig och snopen situation att de ”bytt” partners med varandra.

– Cara har kysst henne inför deras vänner och så. Det är ingen stor grej för någon av dem. Det är faktiskt bara roligt för dem att deras ex nu är ihop med varandra, det är ingen bitterhet där emellan, säger källan.

Modellen är pansexuell och artisten Halsey är bisexuell, vilket de båda två är öppna med. Källan säger även till The Sun att de båda egentligen brukar ha ett väldigt fullspäckat schema, men att de under den senaste perioden haft turen att vara på samma plats så att de kunnat ses allt mer.

– De har båda varit väldigt öppna med sin sexualitet och vill bara ha det härligt, så de är båda på samma våglängd. De är vanligtvis upptagna och flyger över hela världen, men eftersom de har varit fast i Los Angeles de senaste månaderna har de kunnat ses mer, säger uppgiftslämnaren till The Sun.

FOTO:

Annons