LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Caitlyn Jenners oväntade bröllopsbeslut: ”Kan starta bråk”

20 jan, 2019 
Kanye West blir best man på Caitlyn Jenners bröllop
Caitlyn Jenner och fästmön Sophia Hutchins har just nu fullt upp med att planera inför bröllopet. Nu berättar en källa att Caitlyn har gjort ett oväntat val inför den stundande ceremonin.
Annons

Caitlyn Jenner, 69, skilde sig från Kris Jenner, 63, 2015 efter ett 23 års långt äktenskap. Paret har döttrarna Kylie Jenner, 21, och Kendall Jenner, 23, tillsammans. Efter separationen var Caitlyn singel i tre år, men i fjol hittade hon kärleken i den 22-åriga modellen och studenten Sophia Hutchins.

Paret träffades genom en gemensam vän och trots åldersskillnaden kallar de varandra för själsfränder. Sophia har tidigare uttalat sig om situationen:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ser inte åldersgrejen i vårt förhållande. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande för varandra i allt vi gör, säger hon och berättar att hon är glad över att de fått sitt förhållande att fungera så länge som det gjort, berättade hon för X17 Online i höstas.

Kanye West har stöttat Caitlyn

63-åringen har sedan separationen från Kris haft en del otalt med flera medlemmar i Kardashian-klanen. När hon nu planerar inför sitt bröllop är det därför inte helt klart om dessa kommer att bli bjudna. Men nu berättar en källa för Radar Online att ingen mindre än Kanye West, 41, Kim Kardashians, 38, make, ska vara best man.

Annons

Beslutet att låta 41-åringen vara best man på bröllopet kan enligt källan orsaka en stor konflikt i familjen.

– Kanye fortsatte vara vän med Caitlyn genom allt och han har aldrig hymlat med det. Kanye stod upp för henne även när Caitlyn var ovän med hans fru, Kim. Hon vet att det här kanske irriterar Kim och Kris men det här är något hon måste göra, berättar källan.

Enligt Radar Online har Kris inte kommit över det faktum att Caitlyn lämnade henne och Kim har tagit sin mammas parti genom den turbulenta tiden. Källan berättar vidare att Kanye varit den som har stöttat Caitlyn mest genom åren.

– Hon vill hedra deras vänskap genom att välja honom som best man.

FOTO: TT/Kay Blake

Annons