LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Caitlyn Jenners chock efter händelsen med Sophia Hutchins

09 aug, 2020 
AvErika Svensson
Caitlyn Jenner borde kanske lära sig knacka när sambon Sophia Hutchins har gäster över...
Annons
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn JennerBrand logo
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn Jenner

Relationen mellan Caitlyn Jenner, 70, och 47 år yngre Sophia Hutchins, 22, har varit omtvistad. Sophia har själv beskrivit Cait som sin ”själsfrände” och kvinnorna har också bott ihop i tre år. Många blev därför förvånade när Sophia förra året meddelade att hon och reality-stjärnan ”bara är vänner”.

– Vi var aldrig romantiskt involverade i varandra, sa Sophia Huthchins till The New York times.

Stjärnorna har dock fortsatt att bo ihop och ser sig som både arbets– och livspartners. Men för ett tag sedan var det nära att Sophia tog sitt pick och pack och flyttade ut när Cailtyn inte respekterade hennes privatliv tillräckligt.

– Vi har varit tvungna att sätta lås på min dörr för Cailtyn bestämde sig för att klampa in när jag hade en vän över, säger Sophia i podcasten ”Juicy scoop”.

– Hon såg rätt mycket som hände, tillägger hon om den intima stunden.

Sophias tankar om att lämna Caitlyn

Hon berättar vidare att Caitlyn visste om att mannen var där.

Annons

– Det är som att bo hos sina föräldrar igen. Jag kände att det kanske var dags för mig att flytta ut. Men jag vill inte lämna henne själv och jag gillar verkligen att bo där, jag har mitt kontor där.

Sophia jobbar idag som Cailtyns manager, och har också lanserat en egen serie solskyddsprodukter.

Sophia Hutchins har de senaste åren funnits vid Caitlyns sida när hon behövt det som mest. Trots åldersskillnaden kände paret direkt att de var varandras själsfränder, vilket Sophia uttalade sig om i en intervju med X17 Online i höstas.

– Jag ser inte åldersgrejen i vårt förhållande. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande mot varandra i allt vi gör, berättade hon för nöjessajten.

Efter skilsmässan från Kris Jenner har relation mellan Caitlyn och familjen varit minst sagt frostig. I synnerhet efter att Jenners självbiografi Mitt liv släpptes för tre år. Kardashian-familjen ska inte ha blivit glada och helt sonika övergett Caitlyn. Hon hade ingen kontakt alls med sina före detta styvbarn, speciellt inte med yngsta styvdottern Khloé Kardashian, 33.

– Jag har förlorat all kontakt med dem, det är så ledsamt. Khloé och jag har inte pratat på över två år, berättade Cait i tvprogrammet Life stories nyligen.

Det var 2015 sedan Caitlyn Jenner, 69, skilde sig från Kris Jenner efter ett 23 års långt äktenskap. I samma veva kom hon även ut som transsexuell och lämnade namnet Bruce bakom sig för att istället bli Caitlyn med hela världen.

FOTO: TT

Annons