LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Caitlyn Jenners barnbesked med 47 år yngre Sophia Hutchins

19 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Caitlyn Jenners barnbesked med 47 år yngre flickvännen Sophia Hutchins
Caitlyn Jenner och 47 år yngre flickvännen Sophia Hutchins är redo att ta nästa steg i sitt förhållande. Nu vill de skaffa barn tillsammans.
Annons

I slutet av sommaren bekräftade Caitlyn Jenner, 69, att hon och 22-åriga Sophia Hutchins är ett par. Det hade då ryktats länge om deras förhållande och i augusti bröt Caitlyn tystnaden.

– Vi är väldigt nära. Vi gör väldigt mycket tillsammans. Vi är typ oskiljaktiga. Vi är de bästa vännerna man kan tänka sig, sa Caitlyn Jenner då till Variety.

Kärleken tycks blomstra för Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins. Nu är de redo att ta nästa steg i sitt förhållande. Paret vill nämligen skaffa barn tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De planerar att gifta sig i vår och ett barn kommer sedan, säger en källa till Radar Online.

Enligt källan ska Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner ha varit inställda på att skaffa barn från första stund.

– Det är någonting de har pratat om sedan den första dagen de träffades och de har intervjuat surrogatmammor samtidigt som de har fyllt i papper för adoption undersöker alla alternativ som är öppna för dem, säger källan.

Annons

Vill ha barn till hösten

Caitlyn Jenners dotter Kylie Jenner, 20, har varit minst sagt skeptisk till parets relation. Kylie menar att Sophia bara är ute efter pengar. Caitlyn jobbar dock på att få Sophia accepterad av familjen och i höstas blev Sophia inbjuden att fira thanksgiving med familjen.

Nu längtar de efter en liten bebis – och det snart.

– Det är en process förstås, men Cait och Sophia vill ha sitt första barn inte senare än till hösten nästa år. De är verkligen exalterade och håller på med all planering och alla justeringar under tiden, säger källan.

Parets åldersskillnad på 47 år har varit mycket uppmärksammat. Det är dock inget som bekymrar Sophia Hutchins.

– Jag ser inte åldersgrejen i vårt förhållande. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande för varandra i allt vi gör, säger hon och berättar att hon är glad över att de fått sitt förhållande att fungera så länge som det gjort, sa hon i oktober i år.

FOTO: IBL

Annons