LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Caitlyn Jenner om relationen med Khloé Kardashian

30 nov, 2019 
AvStina Dahlgren
Khloe kardashian och caitlyn jenner
Caitlyn Jenner och Khloe Kardashian har inte pratat med varandra på fem år.
Det avslöjar realitystjärnan i ett tv-program.
– Jag vet faktiskt inte vad hennes problem är, säger Caitlyn.
Annons
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn JennerBrand logo
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn Jenner

Tv-profilen Caitlyn Jenner fyllde 70 år tidigare i höstas, något som firades stort av familjen.

På sociala medier delade klanen Jenner-Kardashian, kända från tv-serien Familjen Kardashian, med sig av firandet som skedde på lyxrestaurangen Nobu i Los Angeles. På plats fanns nästan alla av Caitlyns barn och styvbarn, förutom sonen Brody Jenner, 36, som befann sig i Australien.

Khloé Kardashian deltog inte i firandet

Desto mer överraskande var det att även tidigare styvdottern Khloé Kardashian, 35, inte var på plats. Efter många frågor från följare och fans förklarade hon till sist varför hon saknades.

”Jag har fotograferat reklam hela dagen” skrev hon kort på sin Instagram story enligt People.

Nu kommer dock en helt annan sanning fram. Caitlyn Jenner är just nu med i dokusåpan I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here, ett program där ett antal kändisar lever i djungeln och ska klara av olika uppdrag. I ett avsnitt nyligen berättar hon för de andra deltagarna om hur hon för fyra år sedan genomgick en könskorrigering. Hon bytte namn från Bruce till Caitlyn och släppte strax efter det en bok om sitt liv.

Annons

Efter det var relationen med exfrun Kris Jenner, 64, och Kardashian-barnen frostig, då de inte höll med om en del saker som stod i boken. Idag är kontakten bättre med barnen, men det finns en person som inte har förlåtit Caitlyn för det hon skrev i boken.

Caitlyn Jenner om relationen med Khloé Kardashian

I programmet berättar Caitlyn att Khloé är den som har haft svårast att acceptera könskorrigeringen.

– Jag gick igenom varje barn, och Khloé, av någon anledning, var skitsur genom hela processen. Det har gått fem, sex år och jag har inte riktigt pratat med henne sedan dess.

Khloé har dock tidigare varit noga med att poängtera att det inte är själva könskorrigeringen som hon varit upprörd över, utan det faktum att Caitlyn i boken pratade illa om deras mamma Kris Jenner.

Oavsett är Caitlyn besviken på sin tidighare styvdotter och önskar att deras relation var bättre.

– Vi var så nära varandra. Jag har uppfostrat henne sedan hon var fem år gammal. Jag vet faktiskt inte vad hennes problem är, säger Caitlyn Jenner.

FOTO: TT

Annons