Caitlyn Jenner förstörde sonens drömbröllop: "Besviken och sårad"

Den 2 juni gifte sig Brody Jenner under drömlika förhållanden på Bali med sin stora kärlek Kaitlynn Carter. Men några viktiga personer saknades, nämligen pappa Caitlyn Jenner och systrarna Kylie och Kendall.

Systrarna ska enligt uppgifter inte ens ha svarat på inbjuden, medan Caitlyn Jenner nobbade sonens bröllop i sista stund.

– Hon sa att hon hade planer hon inte kunde avböja och att hon hade för mycket, säger en källa till sajten In Touch.

De viktiga planerna som inte kunde avbokas bestod av ett event samma dag, något som Brody inte såg som viktigare än hans bröllopsdag.

Den komplicerade relationen mellan Caitlyn och Brody har pågått under många år. Under sonens uppväxt hade han inte sin far vid sin sida alltför ofta, och många gånger har deras ansträngda relation visats upp i i tv. Efter helgens svek konstaterar vännen att Caitlyn fortfarande beter sig själviskt, något Brody knappast premierar.

– Han kallar dem för sina “fejk-familj” och att de lever upp till precis det öknamn han brukar kallade dem; “Kar-trashians”. Han är så besviken och sårad, säger källa.

När Kim Kardashian gifte sig med Kanye West för tre år sedan så blev Brody Jenner inte ens inbjuden till lyxbröllopet. Vilket han naturligtvis tyckte var tråkigt. Styvsystern Kim är dock helt oförstående till Brodys känslor att uteslutas från ett så viktigt ögonblick i hennes liv.

– Vi var väldigt strikta om vårt bröllop. Det var mindre än 200 personer där. Alla andra respekterade det, det är inge stor grej. Vi älskar vår styvbror, har Kim tidigare sagt.

https://www.instagram.com/p/BjoHgC_nmEB/?hl=sv&taken-by=brodyjenner

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!