Bruce Springsteens barn har vuxit upp – så ser de ut idag

23 okt, 2020 
Bruce Springsteen värnar om sina barn och familj.
När Bruce Springsteen gästar Skavlan berättar han om de starka känslor han har för sin familj.
Så ser ”bossens” barn ut idag!
Annons
Antingen eller med Martin Stenmarck
Antingen eller med Martin Stenmarck

Bruce "The Boss" Springsteen, 71, är hyllad världen över, och med all rätt! Hans album har köpts av hundratals miljoner och hans konserter har fyllts till bristningsgränsen. Senast han spelade i Sverige för fyra år sedan fyllde han Ullevi i Göteborg tre gånger om.

Nu är Bruce aktuell med en ny skiva, Letter to you. Och vad passar då inte bättre än att bossen gästar en av Nordens mest populära program, Skavlan.

I fredagens program blir det inte bara musiksnack, utan han talar också öppenhjärtigt om familjen och kärleken till den. Trots alla framgångar i musiken är det inte det han värdesätter mest. Familjen kommer alltid först! Men för att få den familj han drömt om har han fått kämpa.

– Jag skulle säga att det svåraste för mig var att bilda en familj som fungerade. Jag är förmodligen stoltast över min relation till min fru och mina barn. Att tackla de mentala svårigheterna som jag hade i 30-årsåldern och andra delen av mitt liv. Sedan mitt jobb, men det kommer lite längre ner på stegen efter det personliga, säger han i programmet.

Annons

Bruce Springsteens barn Sam Ryans oväntade yrkesval

Bruce är sedan början av 90-talet gift med singer-songwritern Patti Scialfa, 67. Tillsammans har de tre barn, Evan Springsteen, 30, Jessica Springsteen 28, och Sam Ryan Springsteen 26.

Man kan tro att med de föräldrarna skulle det vara som upplagt för barnen att själva satsa på en musikkarriär. Men faktum är att två av barnen valt att gå sin helt egen väg.

Dottern Jessica är en framgångsrik ryttare. Hon började rida redan när hon var fyra år, och passionen för hästar har följt med henne ända in i vuxen ålder. Jessica har gjort det så bra, att hon 2012, blev uttagen som ersättare i olympiska spelen i hästhoppning.

Precis som sin äldre syster har yngsta brodern Sam Ryan också valt en annan typ av karriär. Han jobbar idag som brandman. I början av året blev han en del av New Jerseys räddningstjänst, och självklart närvarade pappa Bruce vid ceremonin.

– Vi är väldigt stolta. Det har varit en lång väg, sa Bruce till ABC.

Bruce Springsteen tillsammans med sina barn.
Bruce Springsteen tillsammans med hustrun Patti och barnen Evan, Jessica och Sam Ryan.

Vad gäller Bruces äldsta son, Evan, faller dock inte äpplet långt från trädet. Evan älskar nämligen själv att spela och sjunga. Så pass att han vid flera tillfällen spelat tillsammans med sin pappa inför slutsålda arenor.

Annons

FOTO: TT

Annons