Brooklyn Beckhams nya flickvän en kopia av Victoria

Kändissonen Brooklyn Beckham, 20, har hittat kärleken två månader efter uppbrottet med modellen Hana Cross.
Men den nya flickvännen har med sin blotta uppenbarelse fått vännerna att reagera starkt – hon är nämligen en kopia av Brooklyns mamma Victoria Beckham.

David och Victoria Beckhams äldsta son Brooklyn Beckham, 20, blev singel för två månader sedan. Då gick han och dåvarande flickvännen, modellen Hana Cross, skilda vägar efter några romantiska månader tillsammans.

Brooklyn verkar nu ha sörjt färdigt och har gått vidare. Och inte nog med det, han uppges dessutom ha hittat kärleken igen! Enligt The Sun har Beckhams son fallit som en fura för sju år äldre modellen Phoebe Torrance, 27.

Brooklyns nya flickvän är Victorias dubbelgångare

Den nya flickvännens uppenbarelse har dock fått många att reagera, enligt tidningen The Sun. Orsaken är Phoebe Torrance tidigare kunnat livnära sig på att hon är extremt lik Victoria Beckham, det vill säga samma kvinna som nu är hennes svärmor. The Sun skriver att Phoebe har arbetat som dubbelgångare till den forna Spice Girls-medlemmen – och just likheten mellan dem två har fått Brooklyns vänner att reagera starkt.

– Några av hans vänner har retat honom för det, men Brooklyn säger att det inte finns något “odipalt” eller liknande bakom det hela, säger en källa till The Sun.

David, Victoria och sonen Brooklyn Beckham på GQ Men of the year awards 2019

Brooklyn med sina föräldrar David och Victoria Beckham.

Med andra ord avfärdas teorin om att Brooklyn drabbats av oidipuskomplex, det vill säga en fixering vid modern. Uppgiftslämnare säger att Brooklyn och Phoebe umgåtts i samma kretsar och att de känt varandra en längre tid.

Likheten mellan Victoria och Phoebe är dock slående, de två ser ut som kopior.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!