LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Brooklyn Beckhams nya flickvän chockar fansen: ”Så lik din mamma!”

09 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Fansen chockas av Brooklyn Beckhams nya flickvän då de tycker hon är lik Victoria Beckham.
Brooklyn Beckham har en ny kärlek som han gärna visar upp på sociala medier. Nu häpnar fansen över hur lik den nya flickvännen är hans mamma, Victoria Beckham.
Annons

19-årige kändissonen Brooklyn Beckham har sin unga ålder till trots haft ett aktivt kärleksliv. I början av 2018 tog det slut mellan honom och Hollywood-stjärnan Chloë Grace Moretz, 21, efter ett fyraårigt av-och-på-förhållande. Sedan dess har Brooklyn bland annat dejtat den tio år äldre sångerskan Lexy Panterra, 29, och även artisten Abi Manzoni, som bland annat driver ett lagligt cannabisföretag i Kalifornien.

Brittiska Daily Mail rapporterar att det var i början av november som nya romansrykten kom till ytan och att kändissonen funnit kärleken på nytt – denna gång i modellen Hana Cross, 21.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det påstådda unga paret har synts tillsammans på vid olika tillställningar under november, bland annat på en Mumford & Sons-konsert i London. Brooklyn bekräftade romansen i december efter att turturduvorna vandrat hand i hand till Brittish Fasion Awards – och sedan dess verkar det som att de har tillbringat all sin tid med varandra.

Annons

Hana strävar mot att bli supermodell och har kontrakt med tre olika agenturer i nuläget. Hennes Instagram är full av vackra bilder från olika fotograferingar och modevisningar. Den unga modellen är nära vän till Brooklyns kusin Libby Adams, och det var alltså genom henne som paret träffades.

Tillbringade nyårsafton tillsammans

Hana verkar redan ha blivit varmt välkomnad in i Beckhamfamiljen – paret tillbringade nämligen nyårsafton tillsammans med Brooklyns föräldrar Victoria Beckham, 44, och David Beckham, 43, i deras hem i området Cotswold i England. Daily Mail rapporterar att Hana delade en romantisk bild när hon och Brooklyn kysser varandra på sin Instagram Story den kvällen med bildtexten ”Jag älskar dig”.

Efter nyårsfirandet har följarna reagerat på Hanas utseende då många anser att hon är en kopia av Brooklyns mamma Victoria.

Brooklyn gillar fotografering och i hans flöde på Instagram finns många proffsiga foton som han tagit. Nyligen lade han upp ett foto på nya flickvännen och på bilden syns brunetten titta in i spegeln med en allvarlig min och bilden har gjort att fansen börjat jämföra Brooklyns flickvän med hans mamma, Victoria.

”Hon ser ut som hans mamma Victoria”, skriver någon och flera andra följare håller med:

”Jag trodde det här var din mamma! Ser definitivt ut som en yngre version av Victoria Beckham”

”Jag tycker hon ser ut som din mamma. Vacker.”

”OMG Jag trodde det var din mamma!”

Tycker du också att Hana är lik forna Spice Girl-medlemmen Victoria? Kolla in bildspelet!

FOTO: IBL

Annons