LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz nya beslut inför bröllopet

12 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz har valt att skriva äktenskapsförord inför det kommande bröllopet.
Nu berättar en källa varför.
Annons
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen BrooklynBrand logo
Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen Brooklyn

Sedan flera månader tillbaka är kändissonen Brooklyn Beckham tillsammans med den amerikanska skådespelaren Nicola Peltz, och i mitten av sommaren blev det även känt att det rätt så nyblivna paret hade förlovat sig.

Det nyförälskade paret skulle egentligen ha gift sig redan nästa sommar, men på grund av den rådande pandemin berättar källor att de valt att skjuta upp den stora festen ett år till. Anledningen är att de helt enkelt inte vill riskera att behöva begränsa antalet gäster på grund av coronaviruset, och att de just nu bedömer att det skulle innebära för risk att ha alla gäster på samma plats redan under nästa år.

Men nu berättar nya källor att paret tagit ett helt nytt beslut gällande deras blivande äktenskap.

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz nya beslutet inför bröllopet

Om det går som planerat är det drygt ett halvår kvar till det efterlängtade bröllopet, men nu berättar en källa att paret tagit ett stort beslut inför den kommande dagen. Brooklyn och Nicola har nämligen beslutat sig för att skriva ett äktenskapsförord. Även fast de tror och hoppas på att hålla ihop för alltid vet man aldrig vad som händer, och om de skulle gå skilda vägar har de därför bestämt att de ska lämna äktenskapet ”med vad de gick in med".

Annons

– Brooklyn och Nicolas beslut att ta det juridiskt var helt och hållet ömsesidigt. Han har erfarenhet av tjejer som desperat vill ha namnet Beckham så de är glada över att Nicola älskar Brooklyn för den han är, säger en källa till The Sun enligt Aftonbladet.

Med den före detta Spice girl-medlemmen Victoria Beckham och en av världens mest kända fotbollsspelare David Beckham som mamma och pappa har Brooklyns föräldrar har ett uppskattat värde på ungefär 3,7 miljarder svenska kronor. Men det råder inga tvivel gällande pengar i Nicolas familj för den delen heller. Nicolas pappa är nämligen affärsmannen Nelson Peltz och har en uppskattad förmögenhet på omkring 12 miljarder svenska kronor.

– Hon behöver inte hans pengar och har sin egna framgångsrika karriär, säger källan till The Sun och fortsätter:

– Det är inte komplicerat. I grund och botten, om det mot förmodan skulle bli en skilsmässa, kommer båda parter lämna äktenskapet med vad de gick in i det med.

Annons