LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bröderna Hanson gör comeback med världsturné

14 mar, 2017 
Malin Ljung
Ett av 90-talets yngsta och mest sockersöta pojkband, bröderna Hanson, gör comeback! På sin hemsida överraskar de fansen med att ge sig ut på världsturné och släppa en ny platta.
Annons

Det var 25 år sedan tonårsbröderna Taylor, Zac och Isac Hanson dundrade in i flickrum världen över. Med hits som snärtiga “Mmmbop” och tårdrypande “I will come to you” tog de över topplistorna.

Sen dess har bröderna Hanson växt upp, gått igenom målbrottet, släppt några album och skaffat familj. Men onekligen saknar de sina forna glansdagar, för nu annonserar de på sin fortfarande existerande hemsida att de gör comeback och firar sitt 25-årsjubileum med nostalgiskivan “Middle of everywhere – The greatest hits”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att vi har gjort musik i 25 är en milstolpe vi måste uppmärksamma, och vad kan vara bättre än en jubileumsturné, säger Taylor Hanson på hemsidan.

– Det här handlar inte bara om året då vi gjort musik i över två decennier, det handlar om att fira den otroliga samlingen av fans som följt oss och sjungit med år efter år, säger Isac Hanson.

Bröderna Hanson har växt upp – men ger sig återigen och framför 90-talshitsen.

Som om inte det vore nog kommer Hanson även att ge sig ut på en världsturné igen.

Förutom mängder av datum i USA kommer Hanson att besöka till Europa. I början av sommaren kommer de att spela i Tyskland, Nederländerna, Frankrike, Italien, England och Belgien. Turnépremiären blir den 1 juni i Tyskland.

För att fräscha upp minnet och tagga inför att ett av 90-talets största pojkband åter ställer sig på scenen kan du se musikvideos nedan. Oförglömliga!

Annons