LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Britney Spears bryter tystnaden efter ryktena om pensionen

25 maj, 2019 
AvAgnethe Alm
Britney Spears besked om karriären efter ryktena om pensionen.
Nyligen gick källor ut med att Britney Spears planerade att gå i pension för att istället fokusera på sin hälsa. Nu uttalar sig världsstjärnan för första gången själv om saken.
Annons
Fansen spekulerar om Lindsay Lohan är gravid – efter kryptiska ordenBrand logo
Fansen spekulerar om Lindsay Lohan är gravid – efter kryptiska orden

Världsstjärnan Britney Spears, 37, går igenom en tuff tid just nu. Nyligen la hon in sig själv på en klinik för psykisk ohälsa, vilket hon senare bekräftade var ett beslut taget helt och hållet av henne själv. Det var när Britneys pappa Jamie Spears, 66, nästan gick bort efter en allvarlig sjukdom som allt blev för mycket. I en video på Instagram gick hon ut till fansen och berättade om läget.

– Hej, kollar bara läget med alla er som är oroliga för mig. Allt är bra, min familj har gått igenom mycket stress och ångest den senaste tiden, så jag behövde bara tid att ta itu med det. Var inte oroliga, jag är tillbaka väldigt snart, sa Britney Spears i videon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Britneys hemliga pensionsplaner

I dokumentären I am Britney Jean berättar sångerskan att hon är ganska introvert och att det kan finnas en orsak till att hon inte mår bra.

– Jag är egentligen inte gjord för den här industrin. Jag har alltid varit blyg. Det är så jag är, jag kan inte riktigt hjälpa det. Jag blir olika personer…helt seriöst, bipolär sjukdom, säger Britney Spears i intervjun och avslöjar samtidigt att hon inte har fått en diagnos.

Annons

Mitt under Britneys tuffa period uttalade sig en källa till podden Straight Shuter att Britney Spears i hemlighet funderar på att pensionera sig. Nyheten spred sig över hela världen.

– Britneys enda jobb är att få hjälp och hon har lagt in sig på en klinik. Hon kommer göra allt som krävs för att må bättre och om det betyder att aldrig mer uppträda så får det vara så, sa uppgiftslämnaren och fortsatte:

– Hennes nära och kära är väldigt stöttande och bryr sig inte om hur mycket pengar hon kommer förlora. Hon har redan mer pengar än hon någonsin kan spendera och är nu desperat på jakt efter det som pengar inte kan köpa – lycka.

Britneys egna ord om karriären

När även managern Larry Rudolph gick ut med informationen om att sångerskan kanske ”aldrig skulle uppträda igen” gick Britney i försvar. Nu svarar hon själv på ryktena om att hennes karriär skulle vara över.

Det är nöjessajten X17 som har frågat henne om det finns någon sanning i att hon aldrig kommer att stå på scen igen. Britney svarar kort, men tydligt på frågan.

– Kommer du uppträda igen? frågar sajten.

– Det är klart, svarar Britney.

Vad tror du? Kan det vara så att Britney Spears är tillbaka på scen snart igen?

FOTO: TT

Annons