BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Beverly hills-stjärnan Brian Austin Green har fått sitt femte barn

03 jul, 2022 
Brian
Beverly hills-skådespelaren Brian Austin Green och flickvännen Sharna Burgess har blivit föräldrar.
Det är Brians femte barn.
Annons
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällenBrand logo
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

Brian Austin Green är skådespelaren som inledde sin karriär i populära serien Beverly Hills 90210 där han spelade rollen som David Silver mellan 1990 och 2000. Han har även medverkat i serier som Freddie och The Sarah Connor Chronicles 2008.

Han är en av våra allra största Hollywoodstjärnor och nu nås vi av nyheten att Brian har blivit pappa för femte gången, denna gång med flickvännen Sharna Burgess!

Bebislycka för paret – avslöjar namnvalet för sonen

Det är på Instagram som paret stolt berättar om sonen som fått namnet Zane Walker Green.

Det är parets första barn tillsammans och när Brian intervjuades på röda mattan om bebislyckan berättade han mer om namnvalet.

– Du vet, att ge en pojke ett namn är svårt. Att hitta ett namn som passar med Green är verkligen svårt. Så, jag gillade namnet Walker. Sharna gillade Zane och vi höll på fram och tillbaka mellan de båda som förnamn. Men jag kom till slut fram till att det här är Sharnas första barn, jag gillar Zane, så låt oss ta Zane Walker Green. Och jag tror att hon uppskattade det. Och det är ett riktigt coolt namn.

Sedan tidigare har Brian sonen Kassius med Vanessa Marcil och Noah Shannon, Bodhi Ransom och Journey River med modellen Megan Fox.

FOTO: BENS / BACKGRID US / TT / Image Press Agency

Annons